Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Igaz, hogy a COVID oltásokért...

Igaz, hogy a COVID oltásokért a gyártók nem vállalják a felelősséget?

Figyelt kérdés

2021. nov. 23. 18:10
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
22%
Nem töröltetek semmit. Ne magyarázd már meg hogy pl. A Bosshnak is elmegy az esze? A Gates alapítvány első embere volt!
2021. nov. 23. 21:32
 22/45 Koplárovics Béci ***** válasza:
92%

"Anyóséknak is kellett. "

Melyik földrészen? Nagyszerű, hogy jobban tudják az oltatlan oltásrettegők, hogy mit írt alá az, aki tényleg aláírt valamit. Csak azért, mert a kedvenc álhírgyárának mindent elhisz.

"Ez kamu hír lehet?"

Hát tele van kontextusból kiragadott állításokkal. Csak keress rá a nevekre, sok helyen gyűjtik az ilyen hatásvadász álhíreket. Persze amíg vannak rá vevők és küldik a támogatásokat, addig lesznek is. Kár, hogy vannak olyan emberek, akik erre pazarolják el a tehetségüket.

2021. nov. 23. 21:37
 23/45 anonim ***** válasza:
19%
Azt nem állítottam hogy mit írtak alá! De többen is mondták ebben a pillanatban is olyan ismerős akik felvették az oltást. A cikknél egy videó is van a sajtótájékoztatóról. Azért nem kell lehülyézni minden másképpen gondolkodó orvost vagy kutató orvost, mert az oltáskampányhoz képest ők töredék támogatást sem kapnak.
2021. nov. 23. 22:14
 24/45 anonim ***** válasza:
93%

23-as, a francokat nem állítottad. :D

"Mert egy gyógyszerkísérletben veszel részt, ezt írod alá amikor beadják."

"... az én ismerőseimmel aláíratták"

2021. nov. 23. 22:32
 25/45 anonim ***** válasza:
43%
Hozzájárulási nyilatkozat. El akartam küldeni, de itt nem tudtam. Csak azt tudom mondani amit a közvetlen környezetemben tapasztalok. Volt akit elvitt a mentő, mert 200 fölé ment a vérnyomása. Aztán egy 49-éves nő kétoldali trombózis tüdőembólia. Egy 58éves jó karban lévő férfi azóta minden ok nélkül elszédül, elájul. Vitték ilyen-olyan vizsgálatokra, nem találnak semmit, de ez az állapot azóta is van. Most nyilatkozott pesten egy roma polgárjogi aktivista (idősebb ember) hogy a harmadik után a 30 éves lányának felrobbant a tüdeje és meghalt. Igaz hogy az utóbbi nem közvetlen ismerős, de sokan írnak a neten halálozásokat családi és ismeretségi körben. Ha a fele igaz, az is sok. És ehhez kötik az iskolát lassan és a munkahelyeket is. Nem látom a mentőautókat többet menni mint álltalában, sem a helikoptereket. Voltak a környezetemben betegek, családban is, de nem volt durvább mint egy komolyabb influenza. 17-éve voltam utoljára beteg 40 fokos lázzal, nagyon szarul voltam. Azóta minden ősszel jön egy durva taknyos 4-5 nap és kész. Most is épp jövünk ki belőle. A munkámból adódóan sok, és sokféle embernek dolgozom, dolgoztam már. Orvosnak, ügyvédnek, mindenfélének. Történész, politológus, gyári munkás. Szóval sokminden ragad az emberre 25 év alatt, és teljesen mást látok a környezetemben mint amit itt előadnak. Én nem mondom hogy nincsen semmi, de hogy 3 oltás kell és már a negyediket szellőztetik miközben súlyos mellékhatásai vannak, azért ez nonszensz. Az influenzába is rengetegen halnak meg világszerte. Rákban mégtöbben, szív - érendszer. Mégsem vezetnek be fele ilyen "veszélyhelyzetet". És közben összeomlanak az országok, belerokkannak. Már energiaválság is van meg Ausztriában áramszünet lehetséges. Az üzemanyag árak az egekben, ezzel együtt minden! Azt mondták elég egy oltás, persze én mondom meg hogy melyik, mert jobban tudom mint az orvos, ehez képest lassan a negyedik jön mert elfelejti az immunrendszer. 45évvel ezelőtt mikor megkaptam a gyermekoltásokat, pedig akkor sehol nem volt az orvostudomány a maihoz, de nem kellett azóta egyet sem ismételni. Ki fizeti ezt? 10reklámból 8 gyógyszer! Ha nem áll fel, ha nem tudsz wc re menni, de szedhetsz az egészséges szívedre megelőzésképpen, és a fingásra is van! Vicc!
2021. nov. 23. 23:07
 26/45 anonim ***** válasza:
100%

Én el tudom küldeni.

[link]

Hol van benne szó arról, hogy gyógyszerkísérleben veszel rész, vagy hogy teljes egészében téged terhel a felelősség, meg hasonló baromságok?

2021. nov. 23. 23:17
 27/45 anonim ***** válasza:
37%
Közben ennek utánna néztem mert én sem szeretek tudatlanul nagy baromságot írni. Valakitől ezt korábban hallottam, és ezért az egyért elnézést is kérek. A felelősségvállalásról is találtam cikket, bár a jogi útvesztőit nem ismerem.
2021. nov. 23. 23:23
 28/45 anonim ***** válasza:
55%
És az a roma polgárjogi aktvista merre van, akinek a 30 éves lányának felrobbant a tüdeje?
2021. nov. 23. 23:44
 29/45 UlfOrmson ***** válasza:
100%
A dohánygyárak sem vállalják a felelőséget a tudőrák kualakulasa miatt
2021. nov. 24. 05:19
 30/45 anonim ***** válasza:
100%
...felrobbant a tüdeje? Hát hallod, dolgozom már egy ideje a mellkassebészeten, de ilyen kórképpel se találkoztam még.
2021. nov. 24. 06:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!