Miért a HIV-re fókuszálnak és nem herpeszre amely a Föld lakosságának 90%-át érinti és például az Alzheimerért felelős?
1: hiába üzengetsz, hatalmas blődséget állítottál.. Nem találom a statisztikát, de napokban olvastam, hogy kb 80-90%-a homo vagy biszexuális a fertőzötteknek.
"And homosexual men are at even greater risk. They're more than 20 times as likely to get infected from an HIV-positive partner than partners in a heterosexual relationship."
11
Persze ez tény. Meg valamiért a feketék is jobban ki vannak ennek téve.
Az anális uton való fertőzés azért valószínűbb, mert a végbélben bekövetkezett mikrósérüléseken keresztül könnyen be tud jutni a vírus a szervezetbe.
Vaginális uton meg nincs annyi mikrosérülés mert a hüvely az természetesen nedves.
13
Ezért írtam, hogy úgy fest és nem azt, hogy egészen biztos.
Ugyanakkor tartósan magas C-reaktív protein szintet okoz a legújabb tanulmányok szerint, amiről tudjuk, hogy nem túl jó a szervezetnek. Többek között mentális betegségeket is tud ez okozni. De ez a minimum amit a gyulladások hosszú távon ki tudnak váltani.
15
Akkor olvasgass, tájekozódj!
Kérdező, azt vágod, hogy kutató biológus vagyok és az Alzheimer kutatás a témám? És te, mint hozzá nem értő buta ember mondod nekem, hogy olvasgassak?
Neked kene, mert nagyon el vagy maradva bioszból, gondolom meg is buktál
19
Ez még nem jelent semmit. Sok esetben csak az egó hízlalására jó a titulus.
Most hány kutatást linkeljek be neked ami pont arról szól, hogy okozati kapcsolati van a herpesz és Alzheimer között?
Azt legalább beismered, hogy agyhártyagyulladás is tud okozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!