Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi ez az egész Covid?

Mi ez az egész Covid?

Figyelt kérdés

Másnak is bűzlik ez az egész?

Először e lockdown for megmenteni. Csak néhány hét. Aztán az sem csak a vakcina.

Aztán az sem csak a booster.

Aztán az sem csak a 6 havi vakcina meg lockdown kombó amelyet akár évekig évtizedekig fenn kell tartani egy olyan vírussal szemben amely a legdurvábban sújtott Olaszországban 3000 más betegséggel nem rendelkező ember életét követelte 2 év alatt.

Az ember nem tud nem szkeptikus lenni egy ilyen forgatókönyv mellett.

Mellesleg nem proli munkás, összeesküvéspárti stb vagyok.

2021. nov. 19. 12:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/90 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Először néhány légből kapott információt valamivel alá kellene támasztanod, hogy egyáltalán legalább valamennyire komolyan lehessen venni.
2021. nov. 22. 18:09
 52/90 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért, de egy csomó országról linkeltem adatot:D

Te meg csak a hülyeségedet mondod.

Kb mintha azt mondanád hogy a pénz a Hold lapos majd amikor megcáfoljuk folytatod hogy már pedig az lapos és amikor már unod ezt akkor kijelented hogy amúgy a Hold az kéken világít és már kezdődik előről csak kicsit másabb.

2021. nov. 22. 18:16
 53/90 A kérdező kommentje:

47, 52

Te belenéztél már ebbe a csoda mikroszkópba? Vagy honnan ered nálad ez a túlcsorduló magabiztosság?

2021. nov. 22. 22:14
 54/90 Wadmalac ***** válasza:
100%

"Vagy bizonyítani, hogy nem influenza. Tudtommal ezek még nem történtek meg."

Első másodperctől ismert, bizonyított, hogy nem influenza.

Figyelj, ezer módon bizonyítottad, hogy fingod nincs az egészről. Kezd unalmas lenni.

2021. nov. 23. 07:04
 55/90 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

Mindenki: az ég kék!

Kérdező: az ég piros.

Mindenki: nem, az ég kék!

Kérdező: én még nem láttam, bizonyítsátok be.

No comment.

2021. nov. 23. 07:20
 56/90 A kérdező kommentje:

54

Neked például mi a fő bizonyíték. Az amelyik ennyire meggyőzött?

2021. nov. 23. 08:49
 57/90 Wadmalac ***** válasza:
100%

#54:

Több ország fertőzési, oltottsági és annak függvényében vett kórházi statisztikáit követem, elolvastam a vakcinák működési leírásait, hiteles orvosi hatásossági adatait. Nem magyar kormányforrásból, nemzetközi orvosi forrásokból.

És lexarom a hiteltelen, faluszéli zokni janók által írt és terjesztett FB és YT rémhír tartalmakat, konteókat, ezért egyik média sem hoz fel nekem ilyeneket, látva, hogy nem az érdeklődési köröm.

Nem EGY forrás győzött meg.

Egy forrás nem forrás.

Nincs FŐ bizonyíték. Ezer van, ami kiegészíti egymást, pedig más a forrása. És mind ellenőrzötten hiteles.

Eredeti nyelven, nem Blikk által átírva.

Kerülöm a clickbait moslék-infót. Sokan azon élnek, mert érdekesebb, mint a valóság. Mert direkt arra van formálva, hogy érdekeljen, osszad, kattintsd.

És ennek érdekében hazudik.

Ne edd meg.

2021. nov. 23. 10:56
 58/90 A kérdező kommentje:

57

“Több ország fertőzési, oltottsági és annak függvényében vett kórházi statisztikáit követem,“

A statisztikákból éppen, hogy semmi nem lehet levonni, mert ellentmondásosak. Lehet teljesen oltatlan lakosság alacsony esetszámokkal és lehet magas átoltottságű ország rémes statisztikákkal. Te viszont szerintem a PCR tesztet mint megalapozott bizonyítékként kezeled.

“elolvastam a vakcinák működési leírásait, hiteles orvosi hatásossági adatait. “

Elméletben szép de baszki ez vadi új technológia amit még soha sehol nem vetettek be. Ezzel szemben most emberek milliárdjait oltják vele. Mellesleg a kifejlesztésük fénysebességgel történt. Azóta sincs semmi új vakcina. Kellene már legalább 100 konkurensnek lennie amekkora méretű ez a járvány. Ugyanakkor kellenének a különféle variánsokra kifejlesztettek is. De nincs semmi. Ugyanazokat használják mint az oltakozásnkezdetén, pedig tudjuk, hogy azóta volt egynéhány variáns. Ez is bűzlik mint az állat.

“És mind ellenőrzötten hiteles.

Ezek hitelességét te hogyan ellenőrizted?

2021. nov. 23. 14:36
 59/90 Wadmalac ***** válasza:
100%

"A statisztikákból éppen, hogy semmi nem lehet levonni, mert ellentmondásosak."

Nem ellentmondásosak, ha megnézed az okokat.

Csak példaként, ha egy országban mondjuk 90%-os az átoltottság és a kórházakban fekvők fele oltott, akkor azt mondod, semmit nem ér az oltás, miközben a kórházban fekvők FELE oltatlanokból adódik, annak ellenére, hogy tizedannyian vannak.

Tehát az oltás működik. Nincs ellentmondás. Csak egy példa.

"baszki ez vadi új technológia amit még soha sehol nem vetettek be+

Ez CSAK az mRNS oltásokra igaz és azokkal is majdnem két éve megy az oltás, problémamentesen, a szükséges tesztperiódusok azóta megvannak és NINCS vele baj.

"Mellesleg a kifejlesztésük fénysebességgel történt."

Az mRNS vakcinák fejlesztése évtizede folyik, csak most egyszerre kaptak rá elegendő támogatást, amit eddig nem.

"Azóta sincs semmi új vakcina."

Amibe beleköthetnél, hogy új, mert a többi fajta már nem az? :D

"Ugyanakkor kellenének a különféle variánsokra kifejlesztettek is"

Eddig az volt a bajod, hogy túl gyorsan fejlesztik, most meg az, hogy túl lassan? He?

"Ezek hitelességét te hogyan ellenőrizted?"

Nézz utána a publikációk hitelességi mutatóinak.

Peer-review például.

2021. nov. 23. 15:02
 60/90 A kérdező kommentje:

59

Aham. Tehát ha írja valahol, hogy peer-review az már hiteles információ alapján?

Ezen az elven én is hozok neked 300 orvos által aláírt petíciót az oltások ellen. Gondolom az nem lesz elég jó neked…

2021. nov. 23. 15:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!