Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A pikkelyhívő laikusok miért...

A pikkelyhívő laikusok miért nem képesek elfogadni az új tudományos felfedezéseket?

Figyelt kérdés

Az már tény, hogy a dinoszauruszok nagy része. Például a Therapodák tollasak voltak, de van egy kis közösség itt is akik ezt tagadják, miért lehet ez?

Dac? A gyerekkorhoz visszanyúló nosztalgia? Szektásosodás? Vagy csak úgy általánosan a tudás hiánya, ami érezhetően megvan bennük, de ez visszakanyarodhat az új felfedezések elutasítására.

2021. nov. 8. 14:59
 1/9 anonim válasza:
95%
Ha engem kérdezel, szerintem kár fennakadni ilyen dolgokon olyan mértékben, hogy ide kérdést írsz ki.
2021. nov. 8. 15:08
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Ez olyan mintha azt kérdeznéd hogy miért vannak laposföld hívők. Sőt, ez pont nagyobb baromság mint hogy a dínóról mit gondol tollas vagy pikkelyes.. pedig nem egy tény bizonyítja, hogy a föld geoid alakú. Bármi oka lehet, felesleges ezzel foglalkoznod.
2021. nov. 8. 15:10
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Szeintem csak egy pikkelyes van, aki itt szokott trollkodni.
2021. nov. 8. 15:13
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
Ha ottvoltal es lattad. Nekem aztan nyollc, meg ha pikkelyesek voltak az sem nagyon hat meg.
2021. nov. 8. 15:14
 5/9 anonim ***** válasza:
17%
Engem az se érdekel ha nem tolluk vagy pikkelyük volt, hanem krokodil szerű bőrük
2021. nov. 8. 15:20
 6/9 anonim ***** válasza:
6%

Mert nincsenek tollas kövületek. Legtöbb tollas dinoszaurusz Kínából van tehát hamisítványok volt már hogy lebuktak és be kellett ismerni.

Szektásodni pedig, a tollszektások szektásodnak.

2021. nov. 8. 16:22
 7/9 anonim ***** válasza:
89%
Manapság azt se hiszik el páran, hogy gömbölyű (vagyis geoid) alakú a föld. Mindíg lesznek okos ellent mondók nem kell velük foglalkozni.
2021. nov. 8. 16:39
 8/9 anonim ***** válasza:
80%

Ez egy évekkel ezelőtti kérdésemre emlékeztet, ami úgy szól, miért gondolják úgy, hogy lapos a föld? :D

Minden téren vannak, voltak és lesznek olyanok, akik tájékozatlanságuknál és a tények ignorálásánál fogva váltig állítják valamiről, hogy nincs, ez alól a paleontológia se kivétel.

2021. nov. 8. 17:54
 9/9 anonim ***** válasza:
71%

Megtréfálta öket az Univerzum.

A heréik helyett az agyukat vasaltatták ki.

Okosabbak mindenkinél.

2021. nov. 11. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!