A pikkelyhívő laikusok miért nem képesek elfogadni az
új tudományos felfedezéseket?
Figyelt kérdés
Az már tény, hogy a dinoszauruszok nagy része. Például a Therapodák tollasak voltak, de van egy kis közösség itt is akik ezt tagadják, miért lehet ez?
Dac? A gyerekkorhoz visszanyúló nosztalgia? Szektásosodás? Vagy csak úgy általánosan a tudás hiánya, ami érezhetően megvan bennük, de ez visszakanyarodhat az új felfedezések elutasítására.
Ha engem kérdezel, szerintem kár fennakadni ilyen dolgokon olyan mértékben, hogy ide kérdést írsz ki.
2021. nov. 8. 15:08
2/9 anonim válasza:
Ez olyan mintha azt kérdeznéd hogy miért vannak laposföld hívők. Sőt, ez pont nagyobb baromság mint hogy a dínóról mit gondol tollas vagy pikkelyes.. pedig nem egy tény bizonyítja, hogy a föld geoid alakú. Bármi oka lehet, felesleges ezzel foglalkoznod.
2021. nov. 8. 15:10
3/9 anonim válasza:
Szeintem csak egy pikkelyes van, aki itt szokott trollkodni.
2021. nov. 8. 15:13
4/9 anonim válasza:
Ha ottvoltal es lattad. Nekem aztan nyollc, meg ha pikkelyesek voltak az sem nagyon hat meg.
2021. nov. 8. 15:14
5/9 anonim válasza:
Engem az se érdekel ha nem tolluk vagy pikkelyük volt, hanem krokodil szerű bőrük
2021. nov. 8. 15:20
6/9 anonim válasza:
Mert nincsenek tollas kövületek. Legtöbb tollas dinoszaurusz Kínából van tehát hamisítványok volt már hogy lebuktak és be kellett ismerni.
Szektásodni pedig, a tollszektások szektásodnak.
2021. nov. 8. 16:22
7/9 anonim válasza:
Manapság azt se hiszik el páran, hogy gömbölyű (vagyis geoid) alakú a föld. Mindíg lesznek okos ellent mondók nem kell velük foglalkozni.
2021. nov. 8. 16:39
8/9 anonim válasza:
Ez egy évekkel ezelőtti kérdésemre emlékeztet, ami úgy szól, miért gondolják úgy, hogy lapos a föld? :D
Minden téren vannak, voltak és lesznek olyanok, akik tájékozatlanságuknál és a tények ignorálásánál fogva váltig állítják valamiről, hogy nincs, ez alól a paleontológia se kivétel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!