Digitalizált tudományos adatbázis linkeket hol találok, amiket civilek is olvashatnak?
Olyan tudományos adatbázisokat keresek, ahol civilek is olvashatnak digitalizált szakkönyveket, szakfolyóiratokat, tehát nem egyetemi könyvtárak digitalizált adatbázisa amit csak egyetemi hallgatók tudnak használni, bár ha van ilyen egyetem ahol civilek is használhatják olyan linkeket is örömmel elfogadom.
Tudtok nekem ilyen digitális természettudományos adatbázisokat linkelni?
Külföldi adatbázis is érdekel.
20-as kettőnk közül te viselkedsz tini módra. Én feltettem egy értelmes felnőtt kérdést ami után ti ajánlottatok két olyan árnyékkönyvtárat ami jogsértő.
Veled ellentétben én nem találgatok ki értelmetlen rágalmazós dolgokat a másikról. Azért írtam harmadjára hogy nem ismersz mert nem volt világos neked a tény hogy tényleg nem ismersz a 18-as rágalmazós válaszoddal folytattad tovább. A wikipédiás válaszod lenéző volt és feltételeztél rólam valamit random. Nem meglepő hogy továbbra is folytatod.
Továbbra is csak azt tudom mondani hogy foglalkozz magaddal és ne a kérdésemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!