Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mit gondoltok az új tanulmányr...

Mit gondoltok az új tanulmányról, miszerint a koronavírus reverz-transzkpritáz enzim által beintegrálódhat a humán genomba?

Figyelt kérdés

Megjelent a legújabb tanulmány ezzel kapcsolatban. Főleg ez okozhatta azt bizonyos személyeknél, hogy már tünetmentesen a fertőzés után hónapokkal továbbra is pozitív volt a PCR tesztjük. Ha ez igaz a koronavírusra, akkor igaz az oltásra is igaz. Szándékosan letesztelték, és valóban jelen volt a reverz transzkriptáz enzim (mint a HIV vírusnál, ami csakugyan RNS-vírus). Ezt megpróbálják mindenfélével kimagyarázni, hogy keveredés történhetett.

Ha valóban van ennek valóságalapja, akkor mind a koronavírus, mind az mRNS beintegrálódhat a humán genomba, azonban ennek a következményei még nem ismertek, így valószínűséget sem lehet megállapítani.

Itt a hivatalos publikáció: [link]

2021. szept. 25. 22:35
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Igen, de nagyon nem mindegy a lipidburok, hiszen az előzőek toxikusnak bizonyultak, ezért volt a legtöbb problémájuk a lipidburokkal (azt hiszem az ionizáló, pozitív töltésű lipideket neutralizálták, hogy mérsékeljék a toxikusságot).

Szerintem te valamit nagyon félreértettél. A harmadik fázisban (ami december óta tart) mi vagyunk a kísérleti alanyok, hiszen én még orvosként februárban elején kaptam meg az oltást. Azaz bárki, aki 2023 januárjáig felveszi az oltást, az még a harmadik klinikai fázisba fog hivatalosan tartozni. Itt le van írva pontosan:

[link]

és itt is: "COVID-19 vaccine trials are ongoing. What does that mean for those taking the vaccine? The Pfizer-BioNTech coronavirus vaccine has been given an “estimated study completion date” of Jan. 31, 2023. For the COVID-19 vaccine created by Moderna, studies are expected to end on Oct. 27, 2022."

[link]

2021. szept. 27. 00:51
 32/36 anonim ***** válasza:
68%

a koronavirus rns-e a tanulmany szerint nem epult be az emberi genomba...elottem a masik.biologus mar alaposan kifejtette.

ugyanakkor leendo pszichiaterkent mas szemszogbol kellene foglalkoznod a problemakorrel. szerintem:-)

2021. szept. 27. 01:03
 33/36 A kérdező kommentje:

Sadam87: Szándékosan utána olvastam most, de jól írom, hogy a harmadik klinikai fázis 2022-ig tart.

"The ongoing Phase III trial, which is scheduled to run from 2020 to 2022, is designed to assess the ability of BNT162b2 to prevent severe infection, as well as the duration of immune effect."

[link]

2021. szept. 27. 01:14
 34/36 A kérdező kommentje:
Egyébként a negyedik kísérleti fázis, amiről te írsz, pedig a Modernánál csak 2022, a Pfizernél pedig 2023 januárja után kezdődik el. Az FDA jóváhagyásából még nem az következik, hogy a harmadik klinikai fázis nincs folyamatban. Szerintem ezt érthetted félre.
2021. szept. 27. 01:22
 35/36 sadam87 ***** válasza:

Te figyelj, te egy randomizált kettős-vak teszt keretében kaptad meg az oltást? Lehet, hogy placebót kaptál. Mert én nem. (Vagy legalábbis akkor eléggé berágnék....) Nézd csak meg a honlapot, amit linkeltél:

[link]

"This is a Phase 1/2/3, randomized, placebo-controlled, observer-blind, dose-finding, vaccine candidate-selection, and efficacy study in healthy individuals."

Mondjuk engem az is meglep, hogy akkor szerinted csak egészséges embereknek adtak vakcinát. :o

Vagy itt van ez:

"Estimated Enrollment: 43998 participants"

A másik linkedből:

"Pfizer reported that it would continue safety monitoring of participants in its Phase III trial. This means that “all trial participants will continue to be monitored to assess long-term protection and safety for an additional two years after their second dose”

Azért tart még két évig a phase III teszt, mert tovább ellenőrzik a vakcina hatását azoknál, akik ebben a tesztfázisban kapták meg! Nem azért, mert akkor két évig még mindenki 3. fázisú tesztben vesz részt, aki megkapja!

Szerinted 44 ezren kaptak Pfizer vakcinát????

"Szándékosan utána olvastam most, de jól írom, hogy a harmadik klinikai fázis 2022-ig tart."

Inkább 2023-ig, ahogy korábban írtad. Gondolom, a wikipedia oldal nem teljesen naprakész.

"Egyébként a negyedik kísérleti fázis, amiről te írsz, pedig a Modernánál csak 2022, a Pfizernél pedig 2023 januárja után kezdődik el. "

Mi lenne, ha megnéznéd a linket, amit küldtem? Vagy ha az nem tetszik, akkor ezt:

[link]

De, Dániában már phase 4 tesztet csinálnak a Pfizerre, meg a Modernára is.

"Az FDA jóváhagyásából még nem az következik, hogy a harmadik klinikai fázis nincs folyamatban."

Ezt mondjuk én nem is állítottam. De ebbőlő nem következik, hogy mi is a 3. fázis részeként kaptuk a vakcinát.

2021. szept. 27. 07:55
 36/36 A kérdező kommentje:
Oké, ha a harmadik fázis dokumentálását vesszük figyelembe, akkor valóban van egy csoportról van szó (ennek nem néztem utána). Viszont ez még nem azt jelenti, ezzel együtt le is zárult a 3. klinikai fázis, hiszen ugyanazt a vakcinát kapták, amit mi is, így ha az ő megfigyelésük még 2 évig tart, akkor ezzel együtt a miénk is, nem igaz?
2021. szept. 27. 08:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!