Mi várható az oltatlanokra? Lehetséges, hogy kialakul egy mindenkire életveszélyes variáns?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy mi történik, ha valaki fiatalként (direkt nem idős oltatlan embert írok, mert ők valószínűleg belehalnak a vírusba) nem veszi fel az oltást? Pár éven belül a többség védett lesz, akik pedig nem kapták meg az oltást, azok félhetnek, hogy közöttük terjedhet egy akár halálos variáns is?
Az is érdekelne, hogy mi lesz azokkal, akik a kínait és az orosz vakcinát kapták meg? Egy jó pár évig nem utazhatnak?
2021. szept. 23. 18:22
41/67 anonim válasza:
#40 tehát az semmiképp sem merül fel benned, hogy a nagyrésze aki nem veszi fel az oltást azt nem érdekli a vírus?
42/67 A kérdező kommentje:
41: továbbgondolom, mert akit nem érdekel a vírus, abból az következik, hogy nem normális.
2021. szept. 24. 21:01
43/67 anonim válasza:
#42 aha, értem. Tök jó hogy te ezt így eldöntöd. Ha te szereted a sóskát, akkor én fos vagyok mert nem szeretem, ugye? Ne vicceljünk már.
44/67 A kérdező kommentje:
43: Ne akard már elhitetni velem, hogy az, hogy téged nem érdekel mások megfertőzése, az normális. Itt le is zárom a vitát.
2021. szept. 24. 21:12
45/67 anonim válasza:
#44 Nem normális, viszont az sem normális hogy szerinted akit nem érdekel a vírus az bolond.
46/67 A kérdező kommentje:
45: most írtad le, hogy akit nem érdekel a vírus az nem normális. Pszichiáterre van szükséged sürgősen.
2021. szept. 24. 21:18
47/67 anonim válasza:
#46 Itt nem arról van szó hogy én mit gondolok, hanem arról amit te. Mivel te kijelentetted hogy aki nem foglalkozik a vírussal az bolond, akkor tulajdonképpen te mennyivel vagy különb mint én? Semennyire. :)
48/67 A kérdező kommentje:
47: engem érdekel, hogy megfertőzők-e másokat vagy sem, úgyhogy az egész pandémia alatt tisztességesen hordtam a maszkot, felvettem az oltásokat, mint minden normális ember. Sajnos pár nem normális ember miatt mégis el fog húzódni az egész szitu X időre.
2021. szept. 24. 21:26
49/67 anonim válasza:
#48 Gratulálok, kéred a kekszet? Vagy mire számítasz? Jót nevettem.
50/67 A kérdező kommentje:
49: Ez a te szégyened.
2021. szept. 24. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!