Láthattam egy csillag halálát? Bővebben lent.
Nem lehet, hogy műholdat láttál? Van geostacionárius műhold is, ami a Földről nézve olyan, mintha egy helyben állna. Szerintem a Nap megvilágította, és ahogy a műhold fordult, felvillant, megcsillant rajta a Nap fénye, aztán árnyékba került, vagy másfelé verődött róla a fény.
Szerintem itt egész jól leírják a csillagok halálát:
igen de akármit is látott az már évezredekkel ezelőtt megtörtént.
már a nap fénye is 8 perc alatt ér ide, nem hogy más csillagoké, szóval bármi lehetett.
Ugyan hagyd már ezt a hülyeséget! Nem mindegy mikor történt? Nekünk most történt, mert most látjuk.
Főleg ha, ami a legvalószínűbb amit hercat is ír, hogy egy műhold volt.
off előző:nem hülyeség! egy csillagnak több százezer év alatt jut el a fénye ide, szóval ha most látna vki ilyet, az a múltat látja.
kérdésre:egy csillag halála évekig tart, nem csak egyszeri felvillanás. keress utána a neten.
műhold lehetett,ahogy leírták..de ha arra is gondoltál,hogy repülő,akkor nem voltál benne biztos,hogy régebben is ott volt,mert akkor nem gondoltál volna repülőre.
én amikor néztem a hullócsillagokat,akkor egy érdekeset láttam,amilyet még sose...ugyanez votl a lényege,mint amit te mondtál,azzal a különbséggel,hogy én azt is láttam,hogy a semmiből tűnt elő,egyre nagyobb fény,és eltűnt..
de azt olymódon egyszerűen magyarázom,hogy az is egy hullócsillag volt,csak pont felém tartott.remélem érthető.és ahogy belépett a légkörbe pukk...akkor volt a felvillanás,mikor szétégett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!