Miért pont a pénisz méretében vannak ilyen nagy különbségek?
Figyelt kérdés
Mire gondolok? Van olyan férfi, akinek 5 cm, másoknak 25 cm, ami ugye ötszörös különbség. Miközben a fejünk, lábunk, stb nagyjából akkora, vagy csak kis eltérések vannak. Szóval nincsenek 50 kilós, meg 250 kilós férfiak, vagy 50 centis, meg 250 centi magasak se. Most a szélsőséges esetektől tekintsünk el. Szóval közel azonos testalkatú férfiaknak csak a pénisz méretük nagyon eltérő. Miért? Van erre vmi logikus magyarázat? Abszolúte tudományos szempontból érdekel.2021. aug. 28. 08:38
11/14 anonim válasza:
5 és 25 centis farkakról beszélsz. Mégis hogy tekintsünk el a szélsőségektől? Van törpenövésű és 2 méter feletti ember is, ahogy 50 és 200 kilós is. Különbözőek vagyunk, és kész.
Egyébként ne érts félre, értem, hogy mit mondasz. Tudományos magyarázat nem hiszem, hogy van rá, szimplán csak "így sikerült".
12/14 anonim válasza:
És egyébként más testrészeken is vannak pár centis, vagy kisebb forma beli különbségek, csak azokkal nem foglalkozol. Például lehetne a férfiak hatalmas problémája az is, hogy kifelé, vagy befelé dudorodik a köldökük, főleg ha az egyiket vonzóbbnak taláják a nők. (vagy legalábbis azt hiszik a férfiak)
#11 voltam
13/14 anonim válasza:
Ha tudnátok, hogy milyen régóta küzdök azzal, hogy 30 centis farkam legyen. Aztán rájöttem a megoldásra. Egyszerűen csak félbehajtottam a meglevőt. :)
14/14 anonim válasza:
13# és most lett egy átlagos méretű péniszed:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!