Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Miért pont a pénisz méretében...

Miért pont a pénisz méretében vannak ilyen nagy különbségek?

Figyelt kérdés
Mire gondolok? Van olyan férfi, akinek 5 cm, másoknak 25 cm, ami ugye ötszörös különbség. Miközben a fejünk, lábunk, stb nagyjából akkora, vagy csak kis eltérések vannak. Szóval nincsenek 50 kilós, meg 250 kilós férfiak, vagy 50 centis, meg 250 centi magasak se. Most a szélsőséges esetektől tekintsünk el. Szóval közel azonos testalkatú férfiaknak csak a pénisz méretük nagyon eltérő. Miért? Van erre vmi logikus magyarázat? Abszolúte tudományos szempontból érdekel.

#méret #pénisz #nagy különbségek
2021. aug. 28. 08:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
98%
Az 5 és 25 cm is szélsőséges eset.
2021. aug. 28. 08:39
 2/14 anonim ***** válasza:
98%
Hát sokáig úgy gondolták, hogy van valami összefüggés a pénisz mérete és a talp/tenyér mérete között, de kiderült, hogy nincs. A méret szerintem a genetikától függ, pl. vannak rövid ujjú emberek, kisebb tenyerű emberek, nagyobb fejű emberek, stb... Szóval nem csak a pénisznél van így.
2021. aug. 28. 09:04
 3/14 anonim ***** válasza:
97%
De igen, vannak 50 és 250 kilós férfiak.
2021. aug. 28. 09:49
 4/14 anonim ***** válasza:
95%

Mit szeretnél kérdezni?

A test és testrészek méretei egy széles skálán mozognak és nem feltétlenül viszonyulnak egymáshoz arányosan.

Vannak kis és nagytenyerű emberek, kis és nagymellű nők (AA-tól egészen E, F, G-ig is!), vannak 160 cm-es és 220 cm-es emberek, ahogy 45, 50 kg-ostól egészen a 300,400, 500 (!) kilóig is.

Szóval az állításod, miszerint a pénisz egy olyan különleges szerv, hogy csak ennél mutatkoznak méretben hatalmas különbségek populáció szinten - egyszerűen nem igaz.

2021. aug. 28. 10:15
 5/14 anonim ***** válasza:
97%

Az egész kérdésnek annyi az igazságtartalma, hogy a 25 ötszöröse az 5-nek.

Mivel egy relatíve kicsi szervről van szó, ezért kis eltérés is szembetűnő. Ugyanez az 5 centi a lábnál/karnál már nem látszik annyira egyértelműen, pedig ott van. Tehát ilyen esetben félrevezető az az érvelés, hogy mi minek a hányszorosa.

Minden méret csak a genetikán múlik. A DNS-ben szépen kódolva van, hogy miből mennyinek kell lennie, és annyi is van.

2021. aug. 28. 10:22
 6/14 A kérdező kommentje:
Mindenki zöldet kapott tőlem, de lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Szóval a pénisz méretben nagy eltérések vannak, miközben más testrészekben nem. Vannak az enyémnél kétszer nagyobb péniszű férfiak, de kétszer nagyobb fejűek nincsenek! Én 184 cm magas vagyok, de nincs kétszer ilyen magas ember!
2021. aug. 28. 11:55
 7/14 anonim ***** válasza:
98%
Kérdező, én nő vagyok. Vannak nők, akiknek fele akkora mellük sincs, mint nekem, másé meg a háromszorosa az enyémnek. Vagy valakinek kis pisze orrocskája van, másnak meg hatalmas sasorra, ilyen is van. Úgyhogy nem olyan nagyon egyedülálló ez.
2021. aug. 28. 11:58
 8/14 anonim ***** válasza:
97%
Van akinek kicsi a csiklója van akinek akkora mint a kisujjam.
2021. aug. 28. 12:04
 9/14 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, ha elolvastad az 5-ös válaszomat, akkor meg kellett volna értened... Nem azt kell nézni, hogy mi minek a hányszorosa, mivel kis számok hányadosa lehet óriási. A 25/5 esetén ez 5, de a 180/160 esetén már 1-hez közeli, a két szám különsbége mégis 20.

Mivel kis szervről van szó, ezért kis eltérés is nagynak tűnik.

2021. aug. 28. 14:30
 10/14 anonim ***** válasza:

Itt azért van ilyen eltérés, mert ez nem okoz gondokat.

Ha valakinek fele vagy dupla nagyságú karja vagy lába nőne, az hátráltatná az életben.

Ez meg nem. Legalábbis 10 és 20 cm között mindegyik jó, ugyanannyi gyereke születik.

Ja, és a hüvelynél is ilyen eltérések vannak, ugyanezen okból.

2021. aug. 28. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!