Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Az orr mérete és a pénisz...

Az orr mérete és a pénisz mérete között lehet összefüggés?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ezek a dolgok általában teljesen tudománytalan hülyeségek, pl. amikor a lábmérethez hasonlítják…

Viszont állítólag -és bár ezt egy bulvárlapban olvastam, de létező japán kutatásra hivatkozott-, az androgén hormonok felelősek a pénisz és az orr méretéért is…

Ha terhesség alatt ebből sok termelődik, akkor mind az orr mind pedig a pénisz nagyobb lesz.

És azt, hogy a nagyobb orrú férfiaknak nagyobb a pénisze, elvileg a japán kutatók mérésekkel igazolták is…

Viszont csak nyugalmi állapotban lévő péniszeket mértek.

Szerintetek lehet benne igazság, vagy áltudomány?

2021. júl. 7. 19:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
19%
Lehet.
2021. júl. 7. 19:28
 2/19 anonim ***** válasza:
70%
Ezzt mostt a zorrommall és a ffarkammmal géppelttem.
2021. júl. 7. 19:35
 3/19 anonim ***** válasza:
29%

pont a Japánok jönnek ilyennel, mert köztudott ,hogy nagy átlagon felül kis bottal járnak,és ez általában az ázsiai rasszra jellemző.

és amúgy ezt már százszor bebizonyították ,hogy nincs korreláció, sem az orrnak, sem a lábnak, sem a kéznek,sem a magasságnak sem semminek ahhoz ,hogy ki mekkora bottal jár.

2021. júl. 7. 19:48
 4/19 anonim ***** válasza:
71%
Nincs. Láttam már óriási orrú férfit kifejezetten kicsi farokkal, és fordítva is.
2021. júl. 7. 20:00
 5/19 anonim válasza:
41%
Nincs
2021. júl. 7. 20:22
 6/19 anonim ***** válasza:
85%
Bárcsak :'D
2021. júl. 7. 20:32
 7/19 anonim ***** válasza:
88%
Volt egy nagyorru pasim nagy farokkal, de azért ez még nem jelenti azt, hogy az összes nagyorru nagyfarku is.
2021. júl. 7. 21:43
 8/19 anonim ***** válasza:
73%
Nincs. Vicces mert barátnőm pont kérdezte valamelyik nap és utánanéztem hogy van-e cikk róla, de elég gyenge statisztikával próbálták alátámasztani. Ha valakit érdekel akkor belinkelhetem
2021. júl. 7. 22:58
 9/19 anonim ***** válasza:
72%
Nekem nagy orrom van, de nincs péniszem.
2021. júl. 8. 01:18
 10/19 anonim ***** válasza:
82%
Szegény elefánt!
2021. júl. 8. 06:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!