Alvásproblémákkal küszködő személyből lehet kiválóság bármiben?
Lehet jó és megbecsült szakember.
Csak mert saját tapasztalatomból megítélve, az agyam teljesen tompa amikor rosszul alszom, nem találom meg az összefüggéseket, lassú vagyok meg rossz a felidéző képességem. Nem tudom elképzelni, hogy így valakinek sikerült nagyot alkotni.
Átérzem...
Mindenesetre lehet kiváló művész pl. Az alváshiány fura gondolatokat és érzéseket tud szülni, amit egy megfelelő érzékkel megáldott ember ki tud a művészetében fejezni.
De általánosságban csak ront mindenen és hátraltat mindenben.
1
Hát igen. 3 nap nem alvás már pszichózishoz vezet :)
Kíváncsi vagyok hány inszomniást diagnosztizáltak skizofréniával.
"Kíváncsi vagyok hány inszomniást diagnosztizáltak skizofréniával."
Vagy hány skizofrén szenved álmatlanságban. Fontos, hogy mi minek a következménye. :)
Lehet, bármilyen területen. de bizonyára rosszabb hatásfokkal és több energia-befektetéssel, mintha nem lenne ilyen problémája.
Elon Musk pl. már több riportban is elmondta, hogy a Tesla és a SpaceX beindításakor, meg a 2008-as válságidőszakban napi két-három óra alvásokkal dolgozott napi 20 órákat, sokszor hetekig az irodában aludva. Azt mondja, maga volt a pokol, nem kívánja senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!