Honnan tudja az élet,azt hogy praktikusan fejlődjön és hasznos legyen?
"érdekel csak közbe"
Mégis, hogy érdekelnének a válaszok, ha már eleve abból indultál ki, hogy nincsenek?
"Nem tudják hogyan keletkezet az élet ezt tise tudjátok és pont,tudom nem ez volt a kérdés de az élet keletkezésére ugyse tudjátok a választ a tudosok se tudják ennyi"
"majd ha bizonyitják hogy nem az isten vagy nem az ördög teremtette akkor majd beszélgetünk"
Ha majd bizonyítod, hogy a világ igazából nem csak az én egyik álmom, akkor beszélünk. ;) Ez is pont annyira valószínű, minthogy valami isten teremtette. Mi van ha igazából csak álmodom? Álmodom az életem, álmodom itt a hülye kérdéseket, álmodom, hogy te itt értetlenkedsz. Nemsokára meg felébredek, és elmegyek a sárkány haverjaimmak sörözni, ahol nevetünk egyet ezen a hülye álmon. :)
"majd ha bizonyitják..."
Mégis milyen módon? Mit neveznél bizonyításnak? Úgy gondolod, hogy a "kell lennie" meg a "nem hiszem el" az bizonyítás? :)))
Az élet nem tudja hogyan fejlődjön. Nem is értem hogy jutott eszedbe ezt kérdezni.
Ego az csak ott van ahol intelligencia van. Az élet fogalom annyita tág, hogy nem csak arra vonatkozik aminek egoja van. (Magyarul nem tudhatja ha nincs egoja)
Honnan tudja egy kő, hogy kemény legyen?
Kb ennyire értelmes a kérdés...
Ez a kérdés egyértelműen vallási indíttatásból lett feltéve, provokációs célzattal.
Kérdező, az evolúció motorjaként működő véletlenszerű mutációkra és a szelekcióra számtalan bizonyíték van, ez egy tény, nem hit kérdése. Istenre nincs semmilyen bizonyíték, de sebaj, az olyan berögzült elméjű embereknek, mint te, tudjuk, muszáj kapaszkodniuk foggal-körömmel a vak hitbe, különben összeomlik a kis buborékviláguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!