Ha tudomány mindennel foglalkozik és mindenre keresi a választ, akkor miért nem keresi a választ arra, hogy precízen mely tulajdonságok vonzóak az ellenkező nem számára?
Ezt tanítani is lehetne az iskolában. Sőt ki is lehetne bővíteni az ember általános vonzerejére másokkal szemben. Sok embernek segítene ha tudnák az igazságot és lehet nem fecsérelne időt olyasmikre amik nem hoznak eredményt.
Eddig egyedül a blackpill az amely minden tabut és kulturális maszlagot félretéve próbál választ adni erre a kérdésre. És nagyon érdekes módon sok sikertelen férfi (de nők is) számára elhozta a lelki békét és megnyugvást.
A tudomány miért hagyja, hogy az emberek ekkora bizonytalanságban éljenek, amikor elég könnyen végezhetnének olyan kutatásokat amelyek végérvényesen bizonyítanák azt, hogy létezik-e genetikai determinisztika vagy sincs. Sőt, szerintem ez egyenesen a tudomány területe lenne!
Jelenleg sok egymásnak ellenmondó mendemonda van ami elsősorban a férfi vonzerejét illeti (a nőknél egyértelműbb, hogy mi a vonzó, de ugyanakkor a nő és férfi teljesen másképp választ, mivel a férfi minél több nővel közösülne, a nő pedig csak kevés de minőségi férfival minél többször). Szüksége lenne a férfitársadalomnak egy felvilágosításra, szerintem megérdemelnék azután, hogy a nők megkapták a feminizmust és a korlátlan jogot arra, hogy a legjobb genetikájú férfiakkal közösüljenek. A feminizmus ugyanis hátrányosan érintette a férfiak szexuális életét, pártalálási és családalapítási esélyeiket. A feminizmusra válaszként nagyon fontos lenne egy ilyen felvilágosító, tudományos kutatásokra alapuló magyarázat.
Van ott baj rendesen. Először magadban kéne rendet tenni, mert nem a nőkben van a hiba hanem a Te fejedben. Ez az oldal tele van hozzád hasonló emberekkel akiknek félre ment valami a párkapcsolati/szexuális téren. Van egy "kedvenc" kérdezőm neki brutálisan súlyos magassarkú fétise van, neki se lesz soha normális kapcsolata. Ha kezeltetné magát még lehetne is. Neked is el kéne menni kezeltetned magad. Pl. elsőkörben autisztikus problémákra lenne jó ránézni.
Nekem is van egy "durva" problémám, mégis találtam olyan lányt aki elfogad. Én szeretek éktalpú, magasított talpú (platformos), magassarkú cipőkben járni. A kedvencem egy magassarkú bokacsizma, de sok hasonlót is szeretek. Nehezen de találtam olyan lányt aki ezt elfogadja, sőt segíett is és nekem nagy élmény ha egyforma cipőben sétálunk az utcán. De ezt fel kellett vállaljam. És rögtön más lett a világ. Te még csak ott tartasz, hogy tele sírod az egész világot, hogy mentális problémáid vannak és ezért nem találsz csajt. Egyetlen csaj se fog bevállalni egy ilyen súlyosan sérült embert. A lányok úgy vannak vele, hogy nem egy súlyos elmeroggyantat akarnak életük végéig ápolni, hanem olyan valakit keresnek akivel kölcsönösen megértik egymást, támaszai egymásnak. A férfi legyen "erősebb" (és nem biztos, hogy fizikailag, de ennyire súlyos mentális probléma a csajok 99,9%-ánál már kizáró ok). Kezeltesd magad.
"Éppen azt vallom, hogy a kultúra nem igen tud beleszólni a genetikailag kódolt viselkedésformákba. Elnyomni lehet némelyiket, de megszüntetni nem."
Már hogyne tudna beleszólni. Ha így lenne, ahogy állítod, nem jöhetett volna létre egy magasan fejlett technológiai civilizáció - sőt, semmilyen civilizáció, mert a hordában élésnél tovább soha nem jutottunk volna.
"Elnyomni lehet némelyiket, de megszüntetni nem"
Nem is elnyomásról beszélek, hanem arról, hogy ráépül a puszta ösztönökre még egy réteg, ami sokkal szofisztikáltabbá teszi a dolgok működését.
Egyébként meg a genetikai kódolás is változik.
A kutyák háziasítása során pl. az eredetileg a farkasokban meglévő erős agresszió és félelem az emberekkel szemben az évezredek során szinte teljesen kiveszett.
30
1. Az igazságért “sírok”. És nekem sok jött össze mindenik lánnyal. Tehát rám is vonatkozik a dolog. De ismerek olyan srácokat, akik majd minden lányból szexuális vonzalmat váltanak ki. Na ő benne van a felső 10%-ba genetikailag. Tehát engem is érint a blackpill ahogy mindenki mást is.
2. Azért mert amint leírtam, tudományos kutatásokkal szeretném ha ez bizonyítva lenne és beültetve a közfelfogásba! Mondjuk azt, hogy nem hivatásos jót akaró aktivista vagyok :)
31
“Pl. elsőkörben autisztikus problémákra lenne jó ránézni.“
Ez vicces. Mi alapján is diagnosztizálsz? Egy kérdés alapján amelyben kb. 0 dolgot mondtam magamról? :)
"A feminizmus ugyanis hátrányosan érintette a férfiak szexuális életét, pártalálási és családalapítási esélyeiket"
Azért ebben a kérdezőnek igaza van.
Mivel a régebbi korokban úgy szóltak a törvények, hogy a nő alá van rendelve a férfinak ebben is!
Ez alól ugye most felszabadult, és például már nem kötelező feltétlenül férfit választania.
Hát ez pech.
Ezen kívül a feminizmus a nők számára is megnehezítette a pártalálást, több okból is.
De már annyian siránkoztak ezen, hogy többször is leírtuk mindezt.
Sajnos NINCSEN általános módszer arra, hogyan találod meg a párod.
De egy biztos: NEM ÚGY, hogy itt siránkozol.
Meg úgy általában sehol sem érdemes siránkozni ezen, esetleg a pszichológusnál, mert ő talán tud ezen is segíteni.
Na nem úgy, hogy párt talál neked.
"És nekem sok jött össze mindenik lánnyal."
Tehát az a bánatod, hogy nem tudtál megfektetni minden lányt, akit akartál??? Őszinte részvétem...
De ha minden csaj nem is jöhet össze, vigasztaljon az a tudat, hogy ilyen szintű rinyálásra senki nem képes...
"Azért mert amint leírtam, tudományos kutatásokkal szeretném ha ez bizonyítva lenne és beültetve a közfelfogásba"
Mint leírtam: lövésed nincs a tudományról (sem).
37
Lehet, hogy nincs lövésem a tudományról, de azt azért felismerem, hogy mennyire kutatják eredményes módszerekkel a területet illetve milyen módszereket mellőznek.
Nem azért mondom, de a turbo lepontozók már itt vannak.
A #36-ost vajon miért kellett lepontozni?
Ja, hogy ezt megírni az már luxus... meg látszana is, hogy nincs igaza.
A kérdező valóban problémás - de attól még egy létező problémára mutat rá, és még abban is igaza van, hogy a tudománynak ezzel a témával is érdemben kellene foglalkoznia.
Azt értem, hogy idáig az összes válasz a kérdező lehordásáról vagy gyalázásáról szólt, mert már sokszor feltettek hasonló kérdést problémás emberek.
De attól még ez egy többé-kevésbé reális kérdés, amire illene normális választ is adni!
Mert az eddigi válaszok kb. arról szóltak, hogy hülye vagy, ne ezzel foglalkozz, növessz tököt, stb.
"Lehet, hogy nincs lövésem a tudományról, de azt azért felismerem, hogy mennyire kutatják eredményes módszerekkel a területet illetve milyen módszereket mellőznek."
Ha lövésed sincs a tudományról, akkor mégis hogyan ismerhetnéd fel, hogy mennyire eredményes egy kutatás?
Értsd már meg, hogy a tudománynak van egy módszertana tudományterülettől függetlenül.
Ezzel a módszertannal viszonylag egyszerű kérdésekre és problémákra, mint pl. a klasszikus mechanika kérdései és problémái, viszonylag egyszerű válaszokat lehet adni.
Értsd: pl. vasgolyókat ejtek le, mérem, hogy mennyi idő alatt esnek le X magasságból, ebből tudok számolni sebességet, etc., ezek a kísérletek tűpontosan megismételhetőek bárki más által, mert minden paraméter ismert, a magasság, a golyó tömege, fajsúlya, a levegő fajsúlya, stb.
Tehát a tudományos módszertan segítségével viszonylag egyszerű matematikai képletek írhatóak a vasgolyó viselkedésére.
De minél bonyolultabb egy probléma, és minél kevésbé határozhatóak meg egészen pontosan egy kísérlet/vizsgálat releváns paraméterei, annál nehezebb "egyszerű" választ adni, ilyen esetekben már csak valószínűségekkel, statisztikai alapon lehet "jósolni" a vizsgálat tárgyának viselkedését.
Na most az emberi viselkedés egy borzasztóan komplex dolog.
Tegyük fel, hogy csinálsz egy kísérletet, fogsz 10 000 darab nőt, és mindegyiket leülteted 5 percre beszélgetni mondjuk X különböző férfival, azok között van magas, közepes, alacsony, izmos, vékony, dagi, babaarcú, markáns arcú, márkás öltözékű, ránézésre is vagyonos, van ránézésre csóró, van, amelyik parfümöt használ, van amelyik izzadt, van amelyik természetes testszagú, van amelyik humoros nagydumás, van, amelyik csendesebb, visszafogottabb, stbstb.
És minden nőnek értékelnie kell mondjuk egy 1-10es skálán mindegyik férfit, hogy szexuálisan mennyire találta vonzónak.
Ebből keletkezik egy szép nagy adathalmazod.
Tegyük fel, hogy bizonyos férfi tulajdonságok és a vonzóság között találsz valamilyen szintű korrelációt.
Ez már önmagában is pusztán egy valószínűségi választ tesz lehetővé a kérdésedre, ami már nem egy olyan egyszerű válasz, mint amit te szeretnél.
És akkor még vegyük hozzá, hogy honnan tudhatnánk, hogy a 10 000 fős női mintát reprezentatívan választottuk ki? Honnan tudhatnánk, hogy egyáltalán mik azok a paraméterek, ami alapján meghatározhatnánk, hogy mi számít reprezentatívnak?
És akkor még azt is vegyük hozzá, hogy tegyük fel, hogy abból a 10 000 nőből 500-nak épp fájt a feje, amikor a kísérlet folyt, ezért nem tudott megfelelően koncentrálni, egy másik 456 épp menstruált, egy harmadik 675-nek épp peteérése volt, egy negyediknek csoport épp veszekedett a párjával a kísérletet megelőző estén.
Csak néhány példa, amik mind-mind kihathatnak az aktuális viselkedésükre.
Tehát még azt sem tudjuk megmondani, hogy megismételhető-e egyáltalán a kísérlet, hiszen nem tudjuk, hogy milyen paraméterek befolyásolják az eredményt.
De tegyük fel, hogy a világon az összes ország megisméleti a kísérletet, és ebből vonnak le valamiféle valószínűségi konklúziót, de ez csak még tovább bonyolítja a választ, és még kevésbé lesz alkalmas arra, hogy megjósolja, hogy egy konkrét nő egy konkrét időpontban és helyzetben kit fog szexuálisan vonzónak találni.
Kezded már érteni, hogy miért nem létezik az a szent grál, amit keresel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!