Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A Nauka ennyi volt nem lesz...

A Nauka ennyi volt nem lesz csatlakozás az ISS hez?

Figyelt kérdés
Tényleg meghibásodott, vagy csak kamu és 2 nap múlva azt mondják sikerült megjavítani mint a Hubble távcsőt?

2021. júl. 29. 15:03
 1/7 Wadmalac ***** válasza:
100%

[link]

Nem tudom, kinek érné meg meghibásodást hazudni.

Ez az izé évtizedet öregedett a Földön fellövés előtt, nem feltétlenül sikerült mindent biztonsággal rendbe tenni, kismillió gond lehet vele.

Ha nem talál be, az elég gáz lesz, anyagi veszteségben is, mindenkinek érdeke, hogy kikössön.

2021. júl. 29. 15:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Na meg is érkezett!
2021. júl. 29. 15:31
 3/7 Szirty ***** válasza:
86%

"vagy csak kamu és 2 nap múlva azt mondják sikerült megjavítani mint a Hubble távcsőt?"

Úgy gondolod hogy ha probléma akad, de a problémát sikerül megoldani az mind kamu?

2021. júl. 29. 18:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Starliner ről lesz közvetítés?
2021. júl. 31. 04:25
 5/7 Wadmalac ***** válasza:

Tutira lesz. Nauka téma amúgy nincs még lezárva, szerencsétlen modul 3-4 napja randomban beindította a navigációs fúvókáit és a komplett ISS-t eltekerte a normál helyzetétől 45 fokkal.

És ezt megtette még egyszer azután is, hogy az orosz iránytóközpont elvileg megszüntette a hibát.

Most nem láttam, azóta mi történt.

2021. aug. 2. 09:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja azt olvastam, csak nem lesz tán bajuk a személyzetnek Az ISS en!
2021. aug. 2. 09:06
 7/7 Wadmalac ***** válasza:
Nem nagyon, de kellemetlen. Pályáról nem téríti le, csak elforgatja, az is xar ügy, napelemek, irányított rádióantennák miatt.
2021. aug. 2. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!