Hogy lehet érezni, hogy figyelnek, anélkül hogy érzékelnél valamit? Mi a tudományos magyarázata?
Nagyon sokszor olvastam olyat emberektől, hogy úgy érezte figyeli valaki, amikor senki sem volt ott. Főleg szellemes sztorikat mesélőknél. pl ebben is tegnap mesélte egy szállodai takarítónő https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__112.. Én még sosem éreztem ilyet, elképzelni sem tudom
Hogyan lehet érezni, azt hogy figyelnek téged? Hiszen semmilyen jelet nem kapnak az érzékszerveid. Az emberek mégis érzik. Mi lehet ennek a tudományos magyarázata?
#26, 28, 30
Amiket írsz, az szamárság!
A hallásnak semmi köze hozzá! Ma reggel kint álltam az út egyik oldalán, mert a főnököm szokás szerint késett! Az út másik oldalán egy lány állt, a telefonját nyomkodta. Volt közöttünk vagy 20 méter! Némán, mozdulatlanul álltam és bámultam: A lány pedig rövid idő után észre is vette, hogy bámulom, pedig az út zajától (járókelők, kerékpárosok) aligha hallott engem! Nem is rám figyelt, hanem a telefonra és mégis kiszúrta, hogy stíröltem!
Az pedig a perifériás látás.
Megint csak nem tudatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!