Mi lehet a tudományos magyarázat a 300 ezer éves Broken hill-i lelőtt ősemberre,illetve az ugyanennyi idős golyó ütötte bölény koponyára?
300 ezer éves ősember és körülbelül ugyanennyi idő bölény koponyában is találtak golyó ütötte nyomokat.
Az egyiket afrikában a másikat oroszországban találták,és mindkét esetben 100% hogy lőfegyver végzett velük a tudósok és szakértők szerint.
Mi lehet a magyarázat?
Az, hogy a Ripost milyen szemetet hoz le, az egy dolog, az meg, hogy mi az igazság, az meg egy másik.
Az például nem igaz, hogy a koponya fala "kirobbant" volna. Az tény, hogy megsérült, de minden jel szerint a halál után. Biztos, hogy nem akkor, amikor a lyuk képződött, mert az viszont elkezdett begyógyulni. Valószínűleg valamilyen fertőzés okozta.
"Az úgynevezett Broken Hill-i koponya jobb oldalának vizsgálata során a tudósok egy másik rendellenességet is felfedeztek. Ahogy az egyik antropológus fogalmazott: a koponya jobb oldalát belülről kifelé „lőtték ki”."
Lehet hogy játszottak a koponyával és valaki átlőtte?
Ha már vitatkozunk, pontosan, odafigyelve tegyük, különben igencsak hiteltelenek leszünk!
A lyuk nem az ember koponyáján kezdett beforrni, hanem egy bölényén.
És ez, úgy-e az érvelésedet komolytalanná teszi.
Ha már megkérdőjelezzük valakinek az állítását, akkor támasszuk alá is valamivel. Mert én hoztam hivatkozást az állításomra. Te meg... ¯\_(ツ)_/¯
"Te meg..."
Én meg elolvastam a cikket.
Melyiket? A szuper tudományos folyóirat, a nemzeti.net cikkét? Ja, jó...
Esetleg ha azzal is megpróbálkoznál, amit én linkeltem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!