Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Milyen Londonban a nyári...

Milyen Londonban a nyári időjárás? Párás a levegő és nem lehet levegőt kapni vagy olyan a nyár ott, mint itt a tavasz és pulcsibsn meg hosszúnadrágban vannak az emberek?

Figyelt kérdés
2021. júl. 8. 21:28
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Én egy évig laktam ott, a nyár pont olyan volt, mint Magyarországon, rövidnadrág, póló, papucs. A tél enyhébb volt, csak néhány napig volt fagy, meg hó is kevés, de az ottaniak szerint az átlagnál hidegebb volt az a tél, amit ott töltöttem, a nyárra meg azt, hogy különlegesen meleg, meg száraz volt.
2021. júl. 8. 23:12
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
hát ilyet se sok embertől hallottam, hogy pont olyan volt a londoni nyár, mint a magyar...
2021. júl. 9. 00:54
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
ja, most nézem, hogy a helyiek szerint kifogtál egy rendkívül meleg nyarat
2021. júl. 9. 00:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem London, de UK. Skóciában, Edinburghben él kint ismerősöm. Kb. 80%-ban esik az eső, köd van. Tegnap monszun is volt, mellé 13 fok. 15-25 fokok vannak átlagban, de a 20 fok feletti hőmérséklet már extrán jónak számít arra. Napot nem sűrűn látnak.

Én kétszer voltam eddig Londonban, mind a kétszer télen, a telek valamivel enyhébbek, mint nálunk, akkor is inkább eső esik, mint hó.

2021. júl. 9. 02:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal elviselhetőbb, nincs az a szélsőséges időjárás hogy télen megfagysz, nyáron meg szénné égsz / megfősz, mint itthon. Bár tény hogy a nap jóval kevesebbet süt, cserébe jó az ember közérzete mert kellemes, hűvös a levegő javarészt, ritka a 25 fok feletti hőmérséklet még nyáron is.
2021. júl. 9. 09:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
#4 Skócia, Glasgow ugyanez. Ott a mi fogalmaink szerinti nyár nem igazán létezik.
2021. júl. 9. 09:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2021. júl. 9. 12:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Észak-Nyugat Anglia időjárásáról tudok nyilatkozni. Itt a tél esős, borús, kevés a napsütés. Hó ritkábban van mint otthon és hamar el is olvad. -5 és 10 fok között van a hőmérséklet.

Nyáron van kb 1-2 hét amikor 25-30 fok van, és sokat süt a nap. Ezen kívül 20 fok körül van a hőmérséklet és az esőtől sem szabadulunk meg. Az ősz és a tavasz olyan "semmilyen".

2021. júl. 10. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!