Lehetséges, hogy két állat valójában egy állat?
A tudomány eleve arra épül, hogy tévednek. És nem egy csoport van, hogy tudományisták, hanem vannak emberek, akik szeretnének pénzt, és hírnevet. Ha (tehyük fel) az álom egy második valóság, akkor ahelyett, hogy nem akarják beismerni, hogy tévedtek, mondjuk elkezdi valaki tanulmányozni, akkor híres lesz, és a többi tudóst megcáfolja. Egyszerűen nincs értelme annak, hogy nem hajlandóak tanulmányozni.
És ami miatt az álmot annak nevezik ami:
1 a valósára mindenki ugyanúgy emlékszik, az álomra mindenki máshogy
2 az álom leírható a valóság törvényeivel, fordítva nem.
"a valósára mindenki ugyanúgy emlékszik, az álomra mindenki máshogy"
Ha a valóság álom, akkor nem olyan meglepő, hogy mindenki ugyanúgy emlékszik rá. Hiszen azt álmodod, hogy mindenki ugyanarra emlékszik. Ha az álom a valóság, akkor az se igaz, hogy mindenki máshogy emlékszik. Hisz mindenki ugyanúgy emlékszik az álmodban a dolgokra. Remélem érthető. (Bár szerintem nem.)
"az álom leírható a valóság törvényeivel, fordítva nem."
A valóság is le lenne írható az álom törvényeivel, ha az álmodban is ugyanolyan aktívak lennének a fizikusok, mint a valóságban.
Te fordítva ülsz a lovon.
Éppen attól működik a fizika, mert azt álmodod, hogy működik.
és te meg azt álmodod, hogy nem?
Most mire akarsz kilyukadni? Hogy a világ nem is létezik ,csak álmodjuk?
És EZ alapján akarod a tudományt kritizálni?
Öööö, mi is a megfelelő válasz?
...
Megvan!
"Ha ez álom, akkor mi nem létezünk, és te a saját gondolataiddal vitázol."
Nem feltétlenül. Az ember az álmában is általában létező személyekről álmodik.
"Az ember az álmában is általában létező személyekről álmodik."
Akik másnap kivert foggal ébrednek, ha te azt álmodod, hogy megverted őket?
Mert ha nem, akkor az álom csak álom, tökmindegy, hogy létező dolgok is bele vannak keverve.
Itt nem én nem értem a saját alapkoncepciómat.
:D
Aludj rá egyet, hátha holnapra kevésbé kritikus GYK-t álmodsz magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!