Miért víz van a víztoronyban?
"Közben azt hiszem sikerült megfejtenem, mire gondolsz. Az nem segít, hogy következetesen nem írod le..."
Nem lehet, hogy azért nem írom le, mert magadtól is rájönnél, ha építő szándék lenne benned?
Jah, még símogassuk is meg a buksidat hogy jól van, ügyes vagy...
(Csak közben rajtad a kényszerzubbony)
Szerencsére nincsenek túlzott elvárásaid a válaszolóktól. Csak olvassuk ki az elmédből, mire gondolsz. 😂😂😂😂😂
Na, ahogy ígértem, ami volt érdemi hozzászólásod, arra reagáltam. Látom, megint kifogytál. 😉
Nem tudom eldönteni, hogy ez egy inkompetens feltaláló, vagy ennyire kitartó troll.
Egyikre sem láttam még ennyire szélsőséges példát.
Megnéztem a rajzot, elég pontos ábrázolása egy bűzelzáró szifonnak, ami mondjuk minimum 100 éves találmány.
És amúgy működne.
Csak minden általunk felsorolt hibával, kivéve a hermetikus dugattyú súrlódását.
Ugyanúgy ugyanannyi vizet kell utánpumpálnia a szivattyúnak, ahogy fogy, plusz ugyebár a kérdező a másik folyadék könnyebb pumpálásáról beszélt, na itt az nincs is pumpálva, egyszer betöltve és sziasztok.
Víz szennyezés:
Ha aceton, az párolog, a gőze ugyanúgy beoldódik a vízbe, tehát a mérgezés továbbra is fennáll, plusz a tűzveszély is, meg a párolgással elvesző elég drága aceton (ami egyébként drogrendelet alá tartozó anyag).
Ha túl sok vizet szívsz le, az aceton felmegy a csőben és átfolyik, ez ellen szenzorokat és szelepeket kéne beiktatni, ami mind plusz költség. Meg hát ugyebár háromszor annyi tárolóedény-anyag kéne, mint sima víztorony esetén.
Szóval nem sok minden változott, az ötlet sokkal drágább, veszélyesebb, körülményesebben használható, mint egy oldschool víztorony és az előnye nulla, de legalább van sok hátránya.
:D
"ami mondjuk minimum 100 éves találmány"
Ne gyalázd már ennyire magatokat.
“Magatokat”
Tehát ismét az egész világ ellened van, ugye? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!