Szegeden hol lehet gyógyszerkutatást végezni gyógyszerész diplomával (és esetleg PhD-val)?
Figyelt kérdés
Egyetemen van kutatás? Tudom, hogy van egy Nemzeti Labor, de úgy láttam, hogy nem alkalmaznak gyógyszerészeket.2021. máj. 21. 18:16
1/3 anonim válasza:
SZTE-n van. Sok részletet nem tudok, de amennyire tudom, a TTIK kémiásai is, meg a gyógyszerész kar is foglalkozik ilyennel. Lehet, nem konkrét gyógyszerkutatás, de két cimborám is kutatott ilyen ipari optimalizáció jellegű projektekben.
3/3 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek így nem tudom mi értelme van. A kutatási téma az nem csak úgy lesz a levegőből, majd aztán felvesznek rá embereket, hogy kutassák, hanem az valakinek a kutatási témája. Pénz se csak úgy lesz rá, arra meg pályázni kell. Tehát ez nekem így kívül esik az értelmezési tartományomon.
SZTE, SZBK, Science Park, a Nemzeti Labor alatt szerintem az ELI-t érted de az más, az részecskefizika. Az SZBK meg az SZTE közösen nyert egyébként pár éve egy H2020-as pályázatot, most csinálnak egy molekuláris medicína központot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!