Gyógyszerkutató szeretnék lenni, milyen iskolába kellene mennem?
Néztem a vegyészmérnöki kart, és a biomérnöki kárt a Pannon Egyetemen. Közelemben ez az egy iskola van, ami kémia és biológia központú. (Vas megyében lakom)
Segítenétek?
Orvostudományi Egyetem, Gyógyszerésztudományi Kar
Köszönöm a válaszokat!
Közelebb esetleg nincs? Én Szombathely mellett lakom pár km-rel,és n szeretnék túl messze menni, kerestem egyetemeket, de csak vegyészmérnökit és biomérnökit találtam :(
de a gyógyszerkutatáshoz nem jó a vegyészmérnöki és a biomérnöki - ezekből nagy eséllyel az iparba lehet menni..
(Pécs szerintem is nagyon szép és élhető város.)
Értem,köszönöm a válaszokat!
Oda nagyon nehéz lesz bejutni :/
Szakközépiskolába járok,de elég színvonalas iskola és nagyon jó jegyem vannak,de három emelt szintű azért nehéz lesz :( oldalon olvastam,hogy biológia és kémia emelt érettségi kell?! Mindkettő? Mert mostani törvények szerint a Szakközépiskolába járó embereknek szakmából is kell emelt szintű érettségi :/ nem hiszem, hogy be tudom vállalni a három emeltet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!