Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Gyógyszerkutató szeretnék...

Gyógyszerkutató szeretnék lenni, milyen iskolába kellene mennem?

Figyelt kérdés

Néztem a vegyészmérnöki kart, és a biomérnöki kárt a Pannon Egyetemen. Közelemben ez az egy iskola van, ami kémia és biológia központú. (Vas megyében lakom)

Segítenétek?

2016. júl. 27. 19:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%

Orvostudományi Egyetem, Gyógyszerésztudományi Kar

[link]

2016. júl. 27. 19:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Pécsett van

[link]

2016. júl. 27. 20:04
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Közelebb esetleg nincs? Én Szombathely mellett lakom pár km-rel,és n szeretnék túl messze menni, kerestem egyetemeket, de csak vegyészmérnökit és biomérnökit találtam :(

2016. júl. 27. 20:47
 4/11 anonim válasza:
100%
Szombathelyi vagyok, de Pécsen tanulok vegyésznek. Szerintem megéri ide eljönni, színvonalas a képzés és jó a város is 😃
2016. júl. 27. 20:59
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen, a Pécsi egyetem nagyon jó,volt ott ismerősöm aki csak dicsérni tudja :) nem is az a baj,hanem,ha van közelebb akkor inkább oda :D mindenképp megjelölöm majd azt az egyetemet,de szeretnék elsőnek valami közelebbit :(
2016. júl. 27. 21:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

de a gyógyszerkutatáshoz nem jó a vegyészmérnöki és a biomérnöki - ezekből nagy eséllyel az iparba lehet menni..

(Pécs szerintem is nagyon szép és élhető város.)

2016. júl. 27. 22:24
 7/11 A kérdező kommentje:

Értem,köszönöm a válaszokat!

Oda nagyon nehéz lesz bejutni :/

Szakközépiskolába járok,de elég színvonalas iskola és nagyon jó jegyem vannak,de három emelt szintű azért nehéz lesz :( oldalon olvastam,hogy biológia és kémia emelt érettségi kell?! Mindkettő? Mert mostani törvények szerint a Szakközépiskolába járó embereknek szakmából is kell emelt szintű érettségi :/ nem hiszem, hogy be tudom vállalni a három emeltet :(

2016. júl. 28. 00:42
 8/11 Sunshinedoll ***** válasza:
Leginkább gyógyszertudományi kar, de jó lehet a biotechnológia és a vegyészet is.
2016. júl. 28. 15:32
 9/11 A kérdező kommentje:
Én is úgy olvastam, hogy a biomérnökök gyógyszerekkel is foglalkoznak,de gondoltam inkább megkérdezem az embereket is,mert az internet nem mindig megbízható :)
2016. júl. 29. 17:52
 10/11 anonim ***** válasza:
a biomérnökök, ha foglalkoznak is gyógyszerekkel, nem a kutatás, hanem a gyártás területén.
2016. júl. 29. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!