A Holdraszállás tényleg nem úgy történt meg ahogy az emberiségnek eladták?
Megnéztem ma az alábbi videót és az itt felhozott érvek eléggé elgondolkoztattak. 37:12-nél például eléggé logikus érveket és bizonyítékokat hoz fel, hogy az Apollo LM-5 valójában végig a Föld körül keringett és a legendás felvételek a Holdon csak stúdióban készültek?
https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ
#11: Kis olvasni való: Artemis program.
"Tegnap is a neten: Elszabadult kínai rakéta tengerbe csapódott. Ennyit erről."
Az egy hordozórakéta volt, azután jött le, hogy sikeresen felvitte a kínai űrállomás modulját. Ennek az volt a dolga, hogy lejöjjön.
Ennyit erről.
Én simán el tudom ezt hinni, mivel volt kint a neten egy videó, ahol látszott egy űrhajósnál, amikor "lájvoltak", hogy dróton lóg a hülyéje és meg is fogta.
Elteszik a NASA pénzét, közben meg egy stúdióban baromkodnak.
Korban nem voltatok tán részesei a történéseknek.
Iszonyú presztizs harc volt az amik és az oroszok között a világűr meghódításáért.
Lásd: első szutnyik ( a világűr első keringő eszköze), a kutyás repülések) és Gagarin először emberként az űrben.
És ezt mind harsogva adták ország-világ tudtára, megjegyzem joggal.
És még jó darabig elsők voltak a Hold kutatásában is .
És akkor az amik leszálltak a Holdon, ország-világnak közvetítették.
Az oroszok minden eszköze megvolt, hogy kövessék, hallgassák, megfigyeljék az eseményeket.
Jelent számodra valamit, hogy oroszok hallgattak, nem mondtak semmit?
#13:
Igen, a kínaiak xartak rá. És ez most mire is érv?
"Holdon még nem járt ember,mint ahogy a világűrben sem ."
Nincs is világűr. A lapos Föld elmélet szerint mindent egy végtelen óceán borít. :XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!