Miért ad ki olyan hangokat az MR gép működés közben, mintha valami sci-fi filmbéli űrhajón lennék?
Tényleg hangos.Iszonyat.
Azt mondták 20nperc de menekülni akartam az első percben
Kismillió mozgató szervó hangját hallod, ami viszi a szkenner fejet vagy éppen téged. Meg ventilátorok, trafók stb., mindez bedobozolva, ami megtolja az egész akusztikáját.
A "legscifisebb" hang szerintem az, mikor két szervóhajtás dolgozik egyszerre két irányban, az egyik lassít, a másik gyorsít. A két ellenkező irányba változó hangmagasság együtt elég földöntűli hatású.
Szerintem nem egyre gondolunk. Hallgasd meg a videót, ugyanezeket a hangokat hallod vizsgálat közben. Ráadásul nem mindenhol kapsz fülvédőt.
Tényleg jó a floppydrive hasonlat. Másodpercenként x-szer elinduló-megálló szervó, meg minden, amit ettől rezgésbe hoz.
Mint a zárlatos kapucsengő, 70 dB-en. :D
Olyan, mint a szoli csak nem barnulsz le :D. Zene helyett pedig dubstep szól.
Szerintem amikor a felvételt készíti annak is hangja van. Mint amikor a répát szeleteled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!