Ennek a tanulmánynak az eredménye cáfolhatja az evolúciós elméletet?
Egy tanulmány, az emberi DNS-ről:
"Whatever the actual reason behind the decimal
system in the code, it appears that it was invented outside the
Solar System already several billions years ago."
“Ennek a tanulmánynak az eredménye cáfolhatja az evolúciós elméletet?”
Őszintén megmondom ,hogy még nem olvastam el a tanulmányt de megpróbálom már most megválaszolni a kérdést. Majd a nálam okosabbak részletesen kifejtik. A fő kérdésre a rövid válasz: nem.
Egyelőre még én sem olvastam el a tanulmányt, és az elkövetkező egypár napban aligha fogom. Nyilván konkrét, jól kifejtett véleményt a tanulmány alapos átolvasása, a hátterének, módszereinek, eredményeinek megismerése után lehet mondani. Ehhez pedig bele kell invesztálni jó sok időt és energiát. Ha lesz is valakinek kedve hozzá, időbe fog telni, így kis türelemre szükséged lesz.
A fő kérdésre értelemszerűen mindenképpen nem lesz a válasz*, de nem vagyok benne biztos, hogy azt szeretted volna egyáltalán kérdezni, amit kérdeztél. De tisztázzuk akkor:
Te mire gondolsz "evolúciós elmélet" alatt? Kifejtenéd, mi szerinted a lényege?
* = tudom, illene indokolni, de előbb szeretnék megbizonyosodni róla, hogy nem beszélnénk-e el egymás mellett és megtudni, te mit értesz a fogalom alatt.
#5 Szerintem ugyanazt értjük rajta. Hogy lehet egyáltalán másképp értelmezni? Valljuk be, a vizsgálatból kiragadott rész gyökeresen ellentmond a jelenlegi ismereteinknek, hiszen évmilliárdokról, meg Naprendszeren kívüliségről beszél. (ha jól értelmezem)
Ezt viszont sehogy sem lehet összevetni a jelenlegi tudásunkkal, tehát valakinek tévednie kell.
A 2013-as publikálás óta ez senkinek sem tűnt fel?:DD
Valahogy nem látom a tanulmányban, hogy mi alapján
állítják az idézett mondatban leírtakat.
#8 Persze. Röviden összefoglalva, amit jelenleg tudunk róla ( vagy tudni vélünk inkább), azt értem:
Na most a fenti idézettel, akárhogy próbálkozok, nem tudom összeegyeztetni a jelenlegi ismereteinket. Nyilván nem ezen az oldalon fogunk pontot tenni erre a kérdésre ( ha ez lehetséges egyáltalán), de kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!