1/48 anonim válasza:
Nem tudsz olvasni? Keress egy felolvasó programot.
2/48 Mojjo válasza:
Ha megy az angol, olvasd el.
Ha nem megy az angol először nyisd meg ezt a lapot:
állítsd be, hogy angolról magyarra fordítson, másold be a cikk absztraktját és olvasd el a magyar fordítást.
Nem lesz tökéletes, de a kérdésed megválaszolásához pont megfelel.
3/48 anonim válasza:
Hol találtad? Vagy mit kerestél, mikor ezt találtad?
4/48 A kérdező kommentje:
3
El tudom olvasni magyarul is, viszont akkor sem értem teljesen.
Valaki el tudná magyarázni egyszerűen?
2021. jan. 22. 19:39
5/48 anonim válasza:
Mitnem értesz?
Ott van a lényege a címben:
"Nanoteranosztikumok a COVID-19 ellen: A multivalensektől az immun-célzott anyagokig" :-)
6/48 anonim válasza:
ne csináljatok már úgy mintha ez csak egy egyszerű cikk lenne. hemzsge a szakszavaktól. ERámentem a fordításra de a felét sem értem, ahogy a legtöbb átlagember sem.
7/48 anonim válasza:
z immun-célzott nanohordozók, például a lipid- vagy polimer alapú NP-k racionális megtervezése a gazdaszervezetek immunválaszainak amplifikációját eredményezheti. Ilyen mondatokból áll az egész . , bocs de ezt az átlagember nem érti.
8/48 anonim válasza:
Mihez kell ez neked? Ha nem érted, mire akarod felhasználni?
9/48 anonim válasza:
ha nem tudsz segiteni minek írogatsz?
10/48 anonim válasza:
Ez egy tudományos cikk, nem az m1 nézőinek van. Szerintem ha nem érted, lépj tovább. Itt nincsenek virulógusok, azok mind az ellenanyagon dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!