Mi a bizonyíték rá, hogy az 5G nem káros?
"Mondom JÓVAL azután!"
Az 5G nem tart még sem "azután", sem "JÓVAL azután".
Majd meglátjuk mi lesz.
"Miért mondod, hogy az 1957 és 1962 közötti munkájában nem volt érdemi bizonyíték a DDT betiltásához?"
Semmi ilyesmit nem írtam és nem is utaltam rá (már ha nekem szólt ez).
Mert azt állítottad, hogy betiltották, miután kiderültek a DDT káros hatásai. Erre írtam, hogy nem tiltották be, sőt egyenesen figyelmen kívül hagyták azokat az eredményeket, amelyek megmutatták, hogy vank káros hatása.
Te most leírtad, hogy az emberi gonoszság totál természetes dolog, és te is ugyanúgy gonosz vagy. Hozzáteszed, hogy én is, csakhogy ebben tévedsz. Én veled ellentétben nem vagyok gonosz.
"Mert azt állítottad, hogy betiltották, miután kiderültek a DDT káros hatásai."
Ezt állítottam?
Én ezt írtam: "Betiltották?"
Ez egy kérdés. Nem állítás.
De tényleg úgy tudom hogy be lett tiltva.
Be lett tiltva jóval azután, hogy rámutattak a káros hatásaira. Előtte még el akarták tenni láb alól azokat a kutatókat, akik a betiltásáért harcoltak.
Szóval ennek jegyében, kérlek válaszold meg, hogy az 5G esetében is számíthatunk-e emberellenes lépésekre a mobilszolgáltatóktól. Vagy ha nem, akkor azt válaszold meg mit akartál a példáiddal illusztrálni.
A kés miért nincs betiltva?
Sokkal károsabb, mint az akárhányas G.
"...és te is ugyanúgy gonosz vagy. Hozzáteszed, hogy én is, csakhogy ebben tévedsz."
"Azért sz.r ez az egész világ,
Mert ti emberek sz.rok vagytok!
És én, én is egy kicsit!
Sajnálom, én is egy kicsit!"
(Beatrice-Én is egy kicsit)
:)
Sadam87 szokás szerint hozzáértés nélkül beszél baromságokat. Most is azt állította, hogy az 5G-nek csak termikus hatása van. Egy óvodás is rájöhet arra, hogy ha csak termikus hatása lenne, akkor nem is lehetne vele telefonálni. Hacsak nem hőmozgás révén működik a mobil.
"Az a helyzet, kérdező, hogy az 5G azokat a hullámokat használja, mint előtte a 4G és a 3G, csak kicsit gyengébbeket."
Ez nincs így. A brüsszeli tartományi miniszter vagy kicsoda kérésére készült egy anyag valamelyik ottani távközlési cég vagy micsoda által, kik azt írták, hogy aki pont beleesik a sugárba, az többet kap, mint eddig, aki meg nem, az kevesebbet, így átlagosan ugyanaz az expozíció.
"Szóval kevésbé káros."
Szóval nem.
Csak nem a kedves elektrontagadó úrhoz van szerencsénk?
"Most is azt állította, hogy az 5G-nek csak termikus hatása van."
Nem állítottam ilyet, talán először meg kéne tanulni olvasni.
"Egy óvodás is rájöhet arra, hogy ha csak termikus hatása lenne, akkor nem is lehetne vele telefonálni."
A válaszaid alapján nem éred el egy óvodás színvonalát. De ha nem sikerült dekódolni, hogy az emberi szervezetre kifejtett hatásáról beszélek, akkor legalább a forrást megnyithattad volna, amit küldtem. Aminek égvilágon semmi köze a mobil működéséhez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!