A mostani számítások alapján hogy fog véget érni a világegyetem?
Figyelt kérdés
A suliban még a Nagy Reccsről tanultam, de láttam nemrég egy olyan videót, ahol arról beszél, hogy az univerzum tágulása és az univerzum sűrűségétől függően a nagy reccsen kívül bekövetkezhet a nagy lehülés (ahol annyira eltávolodik minden mindentől, hogy végül semmi sem lesz), de akár az is megtörténhet, hogy egy ideig tágul, majd beáll egy végleges állapotba. Nemrég láttam egy újabb videót (azt hiszem, hogy a FiloFizika), ahol az előadó kizártnak tartja a nagy reccset, a nagy lehűlést tartja valószínűnek.
Tudom, hogy a tudományban nem létezik olyan, hogy "ez már biztos", "ez örök igazság", de mégis szeretném megkérdezni, hogy a jelenlegi számítások mit gondolnak erről?
2021. márc. 16. 20:05
1/3 anonim válasza:
2/3 EagleHUN válasza:
3/3 anonim válasza:
Úgy tudom, most a “bug chill” a menő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!