Emberkísérletek a 21-ik században is vannak?
19
Szerintem nem a 94%-ról beszélt. Még nem tudják mennyit fog segíteni a vakcina a súlyos tünetek megelőzésében. Azt, hogy a járvány terjedését mennyire képes megfékezni meg végképp nem tudják. Egy dolgot tudnak csupán: mindenkit beoltani minél hamarabb! Yeah!
De, pontosan tudják: a Pfizer 94%-ban ad immunitást.
A fertőzőképességre való pontos hatást nem tudják, százalékban.
22
De akkor minek beoltani mindenkit? Ha a járványt nem biztos megállítja? Ja, hogy most fog kiderülni? Akkor ez egy kísérlet!
Az idősekre, betegekre veszélyes, 1% halálozási rátájú vírussal szemben miért kell beoltatniuk magukat azoknak, akik számára 99% eséllyel nem veszélyes a vírus? Azért mert volt 1-2 eset amikor fiatalok is megbetegedtek?
Most érdekes mód azzal riogatnak, hogy az új variáns a fiatalokban is súlyosabb tüneteket vált ki. Vakcinázási ösztönzés vajon?
Na jó, elég volt.
Képtelen vagy szöveget értelmezni, ellenben tele vagy konteós hajlamokkal, és híján vagy a racionális gondolkodásnak.
Mint írtam, PONTOSAN nem tudják. Biztos, hogy csökkenteni fogja, hogy 70-80-90%-ban, az még kérdés.
A járványt gyakorlatilag mindenképpen megállítja.
A vírus halálozási rátája 2-3%, tehát hazudozni is szeretsz, úgy látom.
Én speciel nem látok indokot arra, hogy miért NE oltassam be magam, talán azért, mert nincs is. Pedig én is fiatal vagyok és egészséges.
Ennek ellenére nem kötelező az oltás. Örülj neki,
és ha legközelebb van még más agymenésed is, azt az ezóba írt ki.
"De akkor minek beoltani mindenkit? Ha a járványt nem biztos megállítja?"
Ezer helyen le van írva, csak az elolvasásához agy kell, nem csak bámulni a konteókra, mint a borjú, hogy milyen arányú lakossági immunitás kell egy járvány megállításához.
Tudod, mit nem tudnak? Azt, hogy hányan fogják beoltatni magukat, hány % lesz az immunitás. Ezért nem tudni, megállítja e a járványt.
Mert a qrva okos "kételkedő" fajtád nem oltat és tovább fertőz.
"Ja, hogy most fog kiderülni? Akkor ez egy kísérlet!"
Fáj a fejed, beveszed a fájdalomcsillapítót. Nem tudod előre teljesen el fog-e múlni tőle a fejfájásod, de beveszed, mert kismilliószor tesztelten használ, azért lehet árulni.
De nem biztos, hogy elmúlik tőle teljese a fejfájásod. Akkor ez egy kísérlet! Úristen!
Tényleg ennyire buta vagy?
"Az idősekre, betegekre veszélyes, 1% halálozási rátájú vírussal szemben miért kell beoltatniuk magukat azoknak, akik számára 99% eséllyel nem veszélyes a vírus? Azért mert volt 1-2 eset amikor fiatalok is megbetegedtek?"
Azért, te idióta, már nem tudok rá jobb szót, mert te fogod megfertőzni a veszélyeztetetteket, miattad nem áll meg a járvány és MIATTAD halnak meg!
"Most érdekes mód azzal riogatnak, hogy az új variáns a fiatalokban is súlyosabb tüneteket vált ki. Vakcinázási ösztönzés vajon?"
Nem bzmeg, hanem azért, mert tényleg veszélyesebb.
Az a baj, hogy ha a sötét fajtád elkapja és egészséges, fiatal szervezettel is belehal, már nem tudja elmondani a többi idiótának, hogy bocs, tévedtem, tényleg veszélyes.
Az egész idióta "szkeptikus" konteó-propagandátok más esetekben csak nevetséges baromság lenne, de itt, a közvélemény befolyásolásával emberéleteket veszélyeztet, érted?
Az, hogy te sötét állat vagy, másoknak az életébe kerül, erről van szó.
Húzzatok már a búsba.
"De akkor minek beoltani mindenkit? Ha a járványt nem biztos megállítja? Ja, hogy most fog kiderülni? Akkor ez egy kísérlet!"
A légzsák se véd meg 100%-os biztonsággal, mégis kötelező már minden autóban.
Nem mindegy, hogy 90%-os, vagy 10%-os valószínűséggel halsz bele egy ütközésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!