Biokemonline videókat,anyagokat gyűjtenék, lehetséges hogy aki regisztráva van az elküldi?
Nekem a Villányis illetve a lvlmeup-os cuccom van meg,és nem azért nem küldöm el,mert én fizettem érte,te meg nem,úgyhogy rohadj meg.
Ezek a srácok(illetve Villányi esetében urak)rengeteget dolgozhattak a dologgal,és nem azért,hogy utána ingyen küldözgessék az emberek egymásnak.Ez egy befektetés,egy kis vállalkozás,ők ezzel jól akarnak járni,igazságtalan lenne,ha terjesztenénk a dolgaikat.
Egyébként a lvlmeup-os tanfolyamot én kedvezményesen vettem meg,tavasszal,az érettségi előtt 2 hónappal,de a köv.időszakban tettem érettségit.Én ilyen képernyővideókészítő programmal felvettem az előadásokat ill.a teszteket,ahogy beírom a jó megoldásokat.Ugyanis azt én is "erősnek" érzem,hogy az ember fizet 80 ezer ftot(vagy az én esetemben 40-et),és akkor az látható egy évre(ill.nekem pl 2 hónapra).De ez pont az olyanok miatt van,akik ingyen meg akarják úszni a dolgot.A Villányis ebből a szempontból korrektebb,az marad elérhető az érettségi időszak után is,és 4 részre van osztva,így részletekben lehet fizetni.
Mindkettő nagyon jó egyébként,Villányi kicsit szoktat az egyetemi előadásmódhoz,de még mindig nem túl tudományos,a másik meg inkább "diákbarát laza" nyelvezetű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!