Van-e hazánkban olyan tudós, aki az alábbi videó módszerével meg tudná szabadítani M.o.-ot a covidtól és így nem kellene az oltás?
Prof. Garjajev sajnos már nem tudja befejezni, véghez vinni, de vajon Magyarországon van-e olyan tudós, aki képes lenne megszabadítani az emberiséget a koronavírustól és minden betegségtől a videóban elhangzó, az oltásnál humánusabb módszerrel?
Itt a lényeg:
https://www.youtube.com/watch?v=tgsVCTq6CE8
Hogyan lehetne ezt átültetni a gyakorlatba?
Sajnos kamutudósok mindenhol vannak, így Magyarországon is. Szóval ha az a kérdés, hogy vannak hozzá hasonlók itthon is, akkor a válasz igen. Ha az a kérdés, hogy van, aki ilyen módszerekkel tudja gyógyítani a koronívírust, akkor olyan a világon nincs.
A videóban egyébként nagyjából 0 információ hangzik el az "elméletéről" (vagy ha mégis, akkor én nem találtam). Az a rész mondjuk elég vicces, amikor arra panaszkodik, hogy nem találtak szignifikáns eredményt a gyógyításainak eredményei és a placebó csoport között. Azért biztos nagyon hatékony...
Kicsit próbáltam utána keresni, miről is van szó. (Bár már a videóból egyértelmű, hogy áltudomány. Valódi tudományos videó nem így néz ki.) Ezt a cikket sikerült találnom:
(Szép kis álhír portál, de a többi találat is ilyennek tűnt.)
"a nyelvi-hullámgenetika tudomány megalkotójával"
??????
"Láttuk és rögzítettük, hogy valódi gének elveszthetik anyagi mivoltukat és nem anyagi elektromágneses mezők alkotóelemeivé válhatnak."
Azt hogyan?????
De a sluszpoén a cikkben:
"Nobel-díjra jelölték 2020. okt.20-án. Ám váratlanul, november 17-én meghalt."
Nem tudom, hogy kik "jelölték" (talán az alternativhirek.hu újságírói), de ezzel több gond is van:
1. Azt hogy kiket jelöltek Nobel-díjra az adott évben, nem nyilvános.
2. Ha október 20-án jelölték (valakik?????), akkor icsit elkéstek, mert az idei díjak győteseit október 5. és 12. között hirdették ki! :D :D :D
Szóval az ilyen jellegű hírek annyira hitlesek, hogy még annak sem tudnak utána nézni, hogy mikor adták ki az adott évben mikor jelentik be a Nobel-díj nyerteseket. De azért behazudnak valamit. Ha rám hallgatsz, akkor az ilyen oldalakat elfelejted.
Miért nem maradt a szerencsétlen Kanadában???
:-)
Úgy látszik, mégsem kamu a dolog, ahogy sokan próbálták nevetségessé tenni és már alakul a kivitelezés, drukkolok!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!