Mi lehetett ez a robbanás? több lenn
Ma kb 13:00 óra körül egy nagy robbanás keltett fel, először azt hittem szomszéd szobákból vagy az udvarról jön, de semmi. Falun lakom, tehát itt nem szokatlan a disznótor sem, ezért mindjárt arra gondoltam hogy perzseléshez használt propán-bután palack durranhatott el, de nem...
Gázkályhánk van, ami elég jól búg mikor be van kapcsolva, ez is szokott ilyen pattogó hangokat hallatni, de ez nem lehetett, mert fater csinálta, és ekkorát nem szólhatott volna.
Még amire gondolok, az a petárda, de azoknak van olyan jellegzetes robbanó hangja, ez meg ilyen tompább volt...
Jah és még anyum mondta, hogy hiradóba volt hogy földrengés volt valahol (nem nálunk), és az is hasonló robbanásszerű hangot adott, ez lehetett volna?
Szerintetek mi lehetett?
A földrengésnek inkább halkabban morajló, hosszan tartó hangja van. Inkább valamilyen emberi tevékenység okozta.
Ne hiszem, hogy földrengés volt, legutóbb 2020-12-18 10:45:19-kor volt földrengés Magyarországon.
Hát szlovákul nem tudok, de megkerestem a helyi szeizmológiai intézetet, gyanítom, hogy segítségedre lesz.
nem írja hogy lett volna földrengés...
Marad akkor a petárda
De ez közelről jött, mondom mintha a szomszéd szobából jött volna...
Ja és vasárnap volt, meg környéken nincs építkezés/útjavítás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!