Foglalkozik valaki Magyarországon madáretológiával?
Konkrét személyre vagyok kíváncsi. Nagyon kérem, aki nem jártas a témában, vagy csak trollkodni akar, az ne írjon.
(MME nem foglalkozik etológiával, ők egy civil szervezet akik madárvédelemmel foglalkoznak, nem kutatók)
MME MONITORING ÉS KUTATÁSI OSZTÁLY
Osztályvezető
Nagy Károly
E-mail: nagy.karoly@mme.hu
4: Mivan? Mi ezen az apróhirdetés? A hobbim az ornitológia, és szeretnék specializálódni azon belül a varjúfélék viselkedésére. Ehhez keresek szakembert, hátha van ilyen Mo.-n. Ez az oldal tudtommal arra jött létre, hogy kérdezzünk.
5: Az MME-nél monitoringgal (állományváltozás, vonulás, környezetszennyezés, környezetpolitika hatása a madárpopulációra) foglalkoznak, nem etológiával. Etológiával akadémiai berkekben, egyetemeken foglalkoznak, de azt nem tudom, hogy Mo.-n van-e olyan, aki madarakra specializálódott. Ezért írtam ki a kérdést, és nem laikusok válaszát várom, akik annyit se tudnak a kérdésről, mint én, és az mme honlapjáról kikeresnek egy elérhetőséget, hanem olyanokat, akik mondjuk az ELTE Etológiai tanszékén doktoranduszok, és van rálátásuk a tudományos életre. Értékelem a segítő szándékot, és köszönöm, de kérem, aki ebben ne jártas, az ne írjon feleslegesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!