Téridő kaput tudnék nyitni a szobámban hogy azután a dimenziók között utazgassak?
Fizikát asztrofizikát akarok tanulni hogy megértsem mi kell ehhez.
Sliders sorozatban láttam régen ott is fizikus volt aki megcsinálta a dimenziót megnyitó aktiváló szerkezetet és egy fizika professzor segített neki.
Az első világ pedig, ahova kaput nyitsz egy olyan hely lesz, ahol pont az ellenkező irányba forog az egész galaxis és egyenesen az űrbe kerülsz vagy egy csillag közepébe vagy még rosszabb.
Amúgy a téridő kapuval nem időben utazni és teleportálni lehet inkább? Mi köze a párhuzamos világokhoz? Ha a téridőn át utazol, akkor térben és/vagy időben mozogsz szabadon. Bár az is érdekes lesz, mert folyamatos mozgásban vagyunk, így hova nyílna egy ilyen kapu mégis?
Amiről beszélsz, az most a fizikában egy élvonalbeli kutatás, ami csak a legnagyobb fejeknek megy, nekik se valami jól.
Szóval minimum egyetem, de ott is a legrosszabb jegyed ötös lehet fizikából és matekból.
Lehet csak túlbonyolítják...túlgondolják.
Magamból indulok ki, ha én hajlamos vagyok rá, hát magasabb végzettséggel mire számíthatnánk?
A baj ott lehet, hogy feltehetően változtatni is szeretnének, vagyis fizikai testet akarnak mozgatni a tér és az időn belül ami, csak belegondolva is iszonyatsok energiába kerül. Főleg hogy egyben és épen kerüljön oda... s ha még a test oda is érne a tudat a lénye nem feltétlen. így ha nem egy darálthús akkor is egy élettelen test lehet...
Ha "csak" a tudatot utaztatnák, megfigyelésre, akkor az még mindig nem biztos, hogy vissza is tudna térni. de az már kevesebb energia.
Ha az alany agyhullámait képben megjeleníthető lenne, mint egy film. akkor míg a tudat pl 1848-ban van addig itt néznék a "felvételt".
Hasonlóra már vannak törekvések álmok felvételére (Moran Cerf dream recording) azt módosítva/fejlesztve elérhető lehet a tudat béli tér-idő utazás....
ehhez már nem kell 2 galaxisnyi energia, egy ember oda-visszautaztatásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!