Ez a szupervírus, ez a “természet” csodája, tüneménye már a férfiakat is meddővé teszi?
1
De tájékozódtam. A legutóbbi tanulmány szerint meddővé tudja tenni a férfiakat ez a legúti megbetegedés...
„2/3 A kérdező kommentje:
1
De tájékozódtam. A legutóbbi tanulmány szerint meddővé tudja tenni a férfiakat ez a legúti megbetegedés...”
Újra leírom: ebben nem az egyedüli vírus.
4
Melyik légúti korokozó támadja meg még a herét?
Az megvan, hogy egy felnőttkori vacak bárányhimlőnek is lehet férfi meddőség a szövődménye?
Szóval mi is ez a nagy rácsodálkozás? Szupervírus?
Ne már.
"Tehát nincs más légúti kórokozó amely meddőséget okoz..."
Milyen objektív logikából állapítottad meg ezt?
Sem az, hogy a bárányhimlő nem légúti megbetegedés nem jelenti, hogy nem lehet légútinak is ilyen szövődménye, sem a koronavírus nem légúti megbetegedés, csak TÖBBEK közt ott vannak súlyos hatásai.
Szerintem inkább hagyd abba, mielőtt teljesen blamálod magad.
8
Hihi.
Tehát igazam van, és ez rendkívül idegesítő.
De várj, még sokmindent megtudunk majd erről a vírusról, amellett, hogy a teljes szervezeted támadja és is meddővé tesz. Ez még csak a kezdet. Az összes ismert vírus van kombinálva benne. Azért ilyen hatékony.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!