Baj az, ha én gyakorlatban nem hiszek a végtelen fogalomban?
Sziasztok.
Régóta foglalkoztat a végtelen fogalom, és tettem is fel pár kérdést gyakorira ezzel kapcsolatban. Kaptam érdekes válaszokat, de egyik sem felelt valójában a kérdésemre. Voltak, akik felkapták erre a vizet, hogy milyen hülye vagyok stb. (innen is üzenem, hogy gratulálok).
Szóval, mi is a kérdésem valójában:
Baj, ha nem hiszek a végtelenben?
Mi a véleményetek a vegtelensegrol?
Gondolkodtam, mi lehet a gyakorlatban végtelen, és egybol kiszurtam a világegyetemet. VÉLEMÉNYEM SZERINT véges, mert semmi sem végtelen. Hiába tágul az a nyavalyás "lufi", VALAMI FELÉ tágul, amerre még van tovább.
Sokan példálóznak a végtelen számokkal, de az teljesen baromság. Nem tudod megertetni valakivel a világegyetem végtelenségét, számokkal...
Végtelen mennyiség nem létezik, a végtelen "szám" nem is egy mennyiség. És ha nem lehet mennyiség, akkor méret sem lehet és így tovább.
VÉLEMÉNYEM SZERINT minden véges.
Nektek mi a véleményetek, illetve mennyire hülyeség ha ebben hiszek?
Előre köszönöm! 🙂🙃🙂
Kettő fajta végtelen biztosan létezik a világunkban.
Hogy a világ maga végtelen-e, azt nem tudni. Amit látunk belőle, az véges, de azt tudjuk, hogy ennél jóval nagyobb. Akár végtelen is lehet.
És nem: nem VALAMI felé tágul. Önmagában tágul, semmi nincs rajta kívül.
Azt hiszem, olyan indítás után, ami már a kérdésben baromságnak nevezi a véleményed cáfolatait, plusz kijelentést tesz, hogy márpedig úgy van, ahogy te mondod, nem tudom, mit vársz.
Bizonyára az előző kérdésekben is az ilyen hozzáállásod miatt kaptad meg a nemtetsző véleményeket.
Hogy te mit hiszel, az a te dolgod.
De hogy az ettől eltérő véleményeket, sőt bizonyítékokat baromságnak nyilvánítod, az már nem, legfeljebb amíg megtartod magadnak.
Nem tartottad meg.
Tudod, réges-régen mikor felregisztráltam erre az oldalra, úgy álltam hozzá, hogy mindenkivel kedves leszek és normális kérdéseket teszek fel.
Jobbik esetben jött egy szerencsétlen, aki elkezdett oltogatni, ha véletlen valamit hibáztam. De arra is volt példa, hogy értelmesen kiosztott, aztán kiderult, hogy ő beszélt baromságot, de mindegy. Én elhittem.
Aztán teltek-múltak az évek, visszatértem erre az oldalra más fiókkal. Ezzel a fiókkal nem nyilvanitok sem alázatot, sem kulturáltságot, sem műveltséget. Pedig belül érdekes módon alázatos ember vagyok. És ezt nem én találtam ki. Max. annyi baj lehet, hogy buta vagyok. ÉPP EZEN PRÓBÁLOK JAVÍTANI, EGY KÉRDÉSSEL!
Én azt mondom, hogy egy normális ember normálisan viselkedik, ha csak van rá lehetősége.
Itt azért az esetek 90%-ában van.
Miféle eltorzult matematikai függvények alapján kaptad meg az a kilencven százalékot? lol
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!