Az jó valamire hogy megtudtam tanulni hosszabban a
Pí-számsorban lévő számokat?
Figyelt kérdés
Ezt már többször is szerettem volna itt is megkérdezni,mert ebben a pillanatban a Pí-számsor első 50 számát tudtam megjegyezni úgy,hogy az igazából az első 100 száma,mert a szellemi feittség kedvéért is szeretném megtanulni a Pí-számsor lehető legtöbb számát ésd kettesével tanultam majd majd tanulom meg,mert úgy emlékszem ez mutat valamit a szellemi állapotommal kapcsolatosan és már több számsort sikerült megtanulnom úgy mint a Fibonacci-számsort is,mert imádom a számokat,bár hirtelen enm jut eszembe a számok megjegyzéséhez az emberi agy melyik részét használják egyébként.
Konkrétan ez nem tudom jó-e valamire, de maga a képesség amivel csinálod jó lehet valamire.
2020. szept. 3. 18:11
2/10 anonim válasza:
Ahogy #1 írja, +(bizonyos körökben) lehet vele menőzni.
2020. szept. 3. 18:36
3/10 anonim válasza:
Nem akarok kötekedni, de ez azért ha belegondolsz nem sok.
Kb 7 telefonszám megfelelő sorrendben.
2020. szept. 4. 00:53
4/10 anonim válasza:
Vagy na, ha 100 számjegy megy, az jobb, de az se sok.
1000 már érdekes :D
2020. szept. 4. 00:55
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,nekem a Pí-számsor is mint a Fibonacci-számsor egyfajta agytorna,mert imádom a számokat kis korom óta :-)
2020. szept. 4. 03:19
6/10 anonim válasza:
Magamból kiindulva, ezek olyan dolgok, hogy az ember pár hónapig nem foglalkozik vele, nem gondol rá, és totál elfelejti, vagy tanul helyette egészen más dolgokat. Mondjuk beismerem, nekem nem a legjobb a memóriám :D
Szerintem ha ilyen módon tornáztatni szereted az agyad, olyasmit tanulj, ami kicsit összetettebb ennél + használható is valamire (mondjuk képletek, összefüggések levezetéssel). Persze ízlés dolga, végülis írtad, hogy régóta szereted a számokat... :D
2020. szept. 4. 05:34
7/10 anonim válasza:
"megtudtam tanulni"
khmm... :))
2020. szept. 4. 10:49
8/10 anonim válasza:
#7: Matematikai és nyelvi képességek nem járnak párban.
2020. szept. 4. 23:43
9/10 A kérdező kommentje:
Szeretném jelezni,hogy sietve írtam de őszintén és úgy érzem a nyelvi képességeimmel sincsen semmi baj,hiszen tudok kicsit angolul,németül és megtanultam a romani azaz a cigány nyelvnek több nyelvjárását is és erre is büszke vagyok :-)
2020. szept. 5. 00:28
10/10 anonim válasza:
Én 100 számjegyig tudtam annó :)
Inkább memorizálj random karakter sorozatokat. Azt legalább tudod jelszóként használni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!