A részecskék miért tudnak visszafelé utazni az időben?
Figyelt kérdés
Jhon Gribbin "Schrödinger macskája" című könyvében olvastam erről, ahol laikusoknak magyarázza el a kvantummechanikát. De én nem értettem meg.2020. aug. 23. 10:30
1/3 anonim 

válasza:

Nem vagyok fizikus, de elég nagy összeget tennék rá, hogy nem tudnak visszafelé utazni az időben, legfeljebb egy olyan jelenségről szólhatott a dolog, amit te így értelmeztél vagy a laikusoknak így adtak elő.
2/3 anonim 

válasza:

Ha egy részecske tud akkor több is tud. Ha több is tud akkor sokkal több is tud. Ha sokkal több is tud akkor minden tud. :D
3/3 anonim 

válasza:

Nem erről olvastál. Csak ennek értetted. Ennek oka pedig az, hogy az ottani szóhasználatot - jobb híján- a saját tapasztalatod fogalmaival helyettesítetted. Nem azzal kellett volna, de e témában új tapasztalat csak bizonyos tanulmányok után lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!