A koronavírus az emberiség mély elbutulását eredményezheti?
Mi lesz ha hullámokban fog érkezni a vírus, ahogy ma mondják orvosok. A lakosság 90%-a elbutulhat teljesen. Egy vakcina fejlesztése 4-5 év. Addig mindenki elkaphatja és elbutulhatunk?
"fura neurológiai tünetekre panaszkodnak, kezdve az olyan, nehezen körülírható tünetekkel, mint a ködként leírt zavarodottság, amitől gyakran csak keresik a szavakat, az olyan rémisztőkig, mint a végtagzsibbadás, amitől akár azt is gondolhatják, hogy mindjárt szívrohamuk lesz, vagy összeomlik a keringésük.
Vagy szimplán csak nyomottak, feszültek, esetleg PTSD-tüneteik vannak."
"A tünetek olykor fizikaiak: fejfájás, szédülés, vagy olyan mértékű izomgyengeség, ami kvázi bénulást okoz. Máskor lelkiek: szorongás, depresszió."
"Én ezzel a virusos dologgal úgy vagyok hogy a természetben mindennek megvan az ellenszere és ellenfele.Ha valaminek nincs vagy nem találnak akkor az vagy mesterséges tehát nem magától fejlődött ki vagy a világűrből jött."
Mindennek van ellenszere és ellenfele, ami már mondjuk millió évek óta létezik.
Ami viszont fiatal mutáció, annak nincs.
Majd bizonyára lesz természetes védettség ez ellen is.
Pár ezer év múlva.
"fura neurológiai tünetekre panaszkodnak, kezdve az olyan, nehezen körülírható tünetekkel, mint a ködként leírt zavarodottság, amitől gyakran csak keresik a szavakat, az olyan rémisztőkig, mint a végtagzsibbadás, amitől akár azt is gondolhatják, hogy mindjárt szívrohamuk lesz, vagy összeomlik a keringésük.
Vagy szimplán csak nyomottak, feszültek, esetleg PTSD-tüneteik vannak."
Azért ez több mint enyhe szokásos influenza
"Azért ez több mint enyhe szokásos influenza"
A COVID egyértelműen több annál.
Az általad leírt tünetek betegség alatt, vagy után, szövődményes tünetek?
Mert ha a betegség alatti, nem maradó hatások, akkor a kérdés szempontjából nem releváns.
Kedves kérdező, tudok én neked olyan riasztó képet festeni erről, hogy azonnal elfalazod magad a szobádban tőle. Kicsit össze kell kapnom magam, hogy „jó helyen” jelenjen meg. Te elolvasod és neked annyi.
Csakhogy ezer mást is olvashatsz a COVID-ról, vajon miért az nem tűnik fel? Miért azt nem fogadod el? Elmondom: mert ez tetszetős, világos, lehet rettegni, a pánikkeltés meg azért jó, mert ha látjuk, hogy más is retteg, nem érezzük magunkat egyedül. Az a pár embert, aki próbál józanul érvelni, a mindig létező csekély devianciának tekintjük. Én nem fogok érvelni semmi mellett, mert tudom, hitbéli tévképzet ellen nincs tudományos érv.
Vadmalac! a légzőszervi gyulladásban a vér oxigénszintjének csökkenése a legkisebb probléma. A következőről van szó (szabad egy intenzív osztályos tüdőgyógyásztól): az oxigéncsere a tüdőhólyagocskákba beszívott oxigén és a hólyagocskák felszínén lévő hajszálerekben áramló vér között zajlik le. Ennek feltétele a kellő sűrűségű hálózat. A gyulladástól a hólyagocskák (is) megnagyobbodnak, ezáltal a hajszálerek távolabb kerülnek egymástól, csökkentve az oxigéncsere hatékonyságát. Bizonyosbetegségek és egyéb körülmények szerencsétlen összhatása eredményeképpen a duzzanat akkora, hogy praktikusannem jön létre oxigéncsere, és a delikvens egyszerűen megfullad. És ezen a lélegeztetőgép se segít, mert az az oxigénszállítást és nem a cserét intézi. Mire az agy károsodása érzékelhető lenne, a beteg megfulladt. ACOVID a tüdőt támadja elsősorban, ettől veszélyes annak, akinek egyébként is van tüdőproblémája, vagy egyéb súlyos betegsége miatt több oxigént igényel. És ezért lehet tünetmentes egy jó immunitású egészséges, edzett ember. De ki tudja pontosan magáról, hogy e tekintetben hányadán áll?
#17:
Köszönöm a leírást, nagyjából képben is vagyok-voltam ezzel, ezért is nem teljesen értem ,hogy miért a lélegeztető gép a megoldás, miért nem az oxigén-lélegeztetés, az jobban javítaná a vér oxigénellátását ilyen romlott tüdő-hatásfoknál, a magasabb parciális nyomás kutya köteles lenne működni.
De nem tudom, miért nekem lett címezve ez a rész.
Ha valóban van maradó ilyen hatás, akkor annak hatása, gondolom tünetei is hasonlóak, mint a magas nitráttatalmú ivóvízé illetve az enyhébb szénmonoxid-mérgezésé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!