Miért nem alkotnak a fizikusok egy új mennyiséget, amivel le lehetne zárni azt a kérdést, hogy a foton hullám-e vagy részecske-e?
"Aki nem képes megérteni a matematikáját"
Mint például te? Én nem értem ezt elismerem, de nagyon meglepődnék ha te értenéd.
"Mint például te?"
Mint például akárki.
"Én nem értem ezt elismerem, de nagyon meglepődnék ha te értenéd."
Nem, én sem ismerem eléggé azokat a kvantumfizikai egyenleteket, aminek értői számára már egyértelmű, hogy helyes a számításuk.
Viszont ismerem az annál alacsonyabb szintű fizikát eléggé, hogy tudjam, azonos metodikával készül a fizika a nekem magas szinten is és ezért el tudom fogadni az eredményét.
Mit írtam a kommentem végén?
"Aki nem képes megérteni a matematikáját, annak marad az, hogy elfogadja, vagy inkább nem nyilvánít róla alaptalan véleményt."
Én elfogadom, mert nincs meg a megfelelő tudásom, hogy átlássam és az alapján ellenőrizhessem.
Neked sincs meg a tudásod ahhoz, hogy bármi jogalappal kételkedj benne.
Nem.
A kvantumfizikát a tudomány meg tudja magyarázni, te meg abban akarsz kételkedni.
Amit meg még nem tud megmagyarázni, azon nincs miben kételkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!