Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ha egy hangya ugyanúgy képes...

Ha egy hangya ugyanúgy képes játszani a "gyerekével", mint mi , akkor ?

Figyelt kérdés

Szóval láttam nemrég egy műsort, ahol a hangya ugyanúgy feldobálja a kölyköt a levegőbe, mint, ahogy mi tesszük a csecsemővel.

Mi elég könnyen előkapjuk a spray-t és fújunk, miközben lehet, hogy egy sokkal értelmesebb társadalmat irtunk ki, mint gondolnánk. Ha egyszer egy sokszorta fejlettebb idegen civilizáció is ugyanígy lefúj bennünket, nem szólhatunk egy szót sem.

2020. júl. 23. 01:51
1 2
 11/12 2*Sü ***** válasza:
100%

> Aztán egyszercsak rád pakolják a reggelijüket.

Még nem fordult elő ilyen.

> Az a pár pillanatnyi nulla, majd 1+ G elég a gyomruknak.

Pont erre jó az irányított, lassított esés, mert úgy nem 1+g hanem 0,2+g lesz belőle.

> Szóval kaja után nem ajánlott játék.

Mondjuk amúgy tényleg nem.

2020. júl. 23. 15:22
 12/12 Wadmalac ***** válasza:
100%

"Még nem fordult elő ilyen."

Velem igen.

Csak én voltam a "jobbik" végén.

Keresztapám dobált enkgem kis xarosként és én ásítottam őrá színeset.

:D

"Pont erre jó az irányított, lassított esés, mert úgy nem 1+g hanem 0,2+g lesz belőle."

Félreértetted, az 1+ G-t az egy egész valamennyi plusz G-ként értettem. Például 1,2 .

2020. júl. 24. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!