Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ha egy hangya ugyanúgy képes...

Ha egy hangya ugyanúgy képes játszani a "gyerekével", mint mi , akkor ?

Figyelt kérdés

Szóval láttam nemrég egy műsort, ahol a hangya ugyanúgy feldobálja a kölyköt a levegőbe, mint, ahogy mi tesszük a csecsemővel.

Mi elég könnyen előkapjuk a spray-t és fújunk, miközben lehet, hogy egy sokkal értelmesebb társadalmat irtunk ki, mint gondolnánk. Ha egyszer egy sokszorta fejlettebb idegen civilizáció is ugyanígy lefúj bennünket, nem szólhatunk egy szót sem.

#hangya intelligencia
2020. júl. 23. 01:51
1 2
 11/12 2*Sü ***** válasza:
100%

> Aztán egyszercsak rád pakolják a reggelijüket.

Még nem fordult elő ilyen.

> Az a pár pillanatnyi nulla, majd 1+ G elég a gyomruknak.

Pont erre jó az irányított, lassított esés, mert úgy nem 1+g hanem 0,2+g lesz belőle.

> Szóval kaja után nem ajánlott játék.

Mondjuk amúgy tényleg nem.

2020. júl. 23. 15:22
 12/12 Wadmalac ***** válasza:

"Még nem fordult elő ilyen."

Velem igen.

Csak én voltam a "jobbik" végén.

Keresztapám dobált enkgem kis xarosként és én ásítottam őrá színeset.

:D

"Pont erre jó az irányított, lassított esés, mert úgy nem 1+g hanem 0,2+g lesz belőle."

Félreértetted, az 1+ G-t az egy egész valamennyi plusz G-ként értettem. Például 1,2 .

2020. júl. 24. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!