Miért barnul meg a banán?
Figyelt kérdés
2020. júl. 10. 00:19
1/7 anonim válasza:
Azért, amiért az összes többi gyümölcs/zöldség is; mert rohad.
3/7 Wadmalac válasza:
Egyrészt az oxidáció, bomlás, másrészt a rostszerkezet felbomlása, ugyanis a rostszerkezet fényvisszaverése adja a közel fehér színt, ahogy ez elfolyósodik, csökken a fényvisszaverése, sötétebb színű lesz.
4/7 anonim válasza:
Mert szellemet látott :D
Na jó ezt az álarcos énekesből szedtem xd
5/7 Wadmalac válasza:
És miért nem máshol, miért pont Banán?
6/7 U. Xorter válasza:
Minden zöldség és gyümölcs etilént termel,ami egy növényi érési hormon,ettől barnul meg.Egyébként hűtőben lassabb a folyamat,bezárt nejlonzacskóban pedig gyorsabb.
7/7 Wadmalac válasza:
Az alma egy brutális etiléngenerátor. Amit melléraksz , baromi gyorsan beérik (és meg is romlik, ha ott felejted).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!