Mengyelejev nevezett meg nulladik elemet? Amennyiben igen, mi annak a neve?
#19. Elég sok hozzászólásból kiderült (legalábbis számomra), hogy NEM hozzá nem értők írták. Sőt, még az is lehet, hogy ők is a TTK-n végeztek.
Szerintem nagyon érdekes beszélgetés jött össze.
Szerintem is.
Elég sok nézőpontból meg lett a dolog szagolgatva.
De látod, van, aki inkább letudja azzal, hogy itt mindenki hülye és elégedett.
"TTK-n ezek szerint nem tanítják a vitakultúrát. Vagy ellógtad."
Valóban nem tanítják. Az utolsó alkalom, ahol egy tanuló kötelező jelleggel találkozik vitakultúrával és érveléstechnikával, az a középiskolai magyar nyelvtan, de azt meg reálos körökben még akkor is menő elbliccelni, ha éppenséggel felkészült és elhivatott tanár oktatja.
Nem számít, hogy tanítják-e a vitakultúrát, a pincéres beszólás mindenképpen lekezelő magatartásra utal.
Ezt külön tanulás nélkül is lehet érzékelni.
Nem tudom, engem állatira zavar, amikor valaki beesik azzal ,hogy itt mindenki hülyeségeket beszél és ezzel úgy érzi, kinyilatkoztatta a felsőbbrendűségét.
Vagy érveljünk, vagy inkább ne is véleményezzünk, ennyi.
Nem tudom erre gondoltál-e, de Mengyelejev állította hogy léteznek a hidrogénnél könnyebb elemek. Itt van forrás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!