Létezik olyan állat, ami a fajfenntartás érdekében tud nemet váltani (pl. bohóchal), de olyan szerintem nincs, hogy egy állat úgy érezné, hogy ő nem megfelelő neműként született volna. Okosak az állatok, de ez azért túl összetett gondolat lenne.
2020. jún. 4. 13:07
3/34 anonim válasza:
Nem hinném, ez azért nehezen fogalmazódik meg :/
Viszont leszbikus kutyát már láttam, amikor kutyán sétáltattam egy barátommal és nem igazán akarta békén hagyni a másik lány kutya a miénket.
2020. jún. 4. 13:10
4/34 anonim válasza:
Ha tudsz angolul akkor itt fel van sorolva pár állat amit talán transzneműnek is lehetne nevezni: [link]
Ha nem tudsz angolul akkor szólj és megpróbálom lefordítani
Én is ismerek két olyan szuka kutyát akik ,,megmásszák" a hímeket.
2020. jún. 4. 13:17
5/34 anonim válasza:
A "megmászás" az náluk dominancia, nem az, hogy más neműnek hiszi magát...
2020. jún. 4. 13:33
6/34 anonim válasza:
Nincs ilyen
2020. jún. 4. 13:39
7/34 anonim válasza:
Embereknél is mentálisan sérült emberekre jellemző, állatoknál nem hinném, hogy van
2020. jún. 4. 13:40
8/34 anonim válasza:
olyan van hogy nemet tudnak váltani és olyan is ami egyszerre 2 nemű is ezeket hívjuk hímnősnek
2020. jún. 4. 13:40
9/34 anonim válasza:
Bizony, bizony ez csak az emberi hülyeség.
2020. jún. 4. 13:41
10/34 anonim válasza:
Biológia: Egy állatra akkor mondjuk, hogy hímnős ha egy egyeden belül megtalálhatók a hím és a női szaporítószervek (ivarszervek) is. Az állatok párzáskor egyszerre viselkednek hímként és nőstényként. Kölcsönösen megtermékenyítik egymást.
A csigák között vannak hímnős fajok. A giliszta hímnős állat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!