Simon Petrikov kérdése:
Mit gondoltok az új (2020) Spinosaurusról?
2020. ápr. 30. 15:42
1/7 anonim válasza:
Érdekes. De hogy érted, hogy mit gondolok róla?
2/7 anonim válasza:
így kevésbé hangzik hülyén, amikor valaki "vízi dinoszauruszokról" beszél és nem a pingvinekre, tengeri madarakra vagy hesperornisokra gondol, hanem olyan hüllőkre, amik nem dinoszauruszok
itt van egy úszós animáció is
most már várom az olyan leletet a későbbi kréta időszakokból, amik a spinosaurus leszármazottai, de áttértek a teljesen vízi életmódra, jó lenne
3/7 anonim válasza:
Ilyen az amikor az akdémiai "tudomány" csinál áltudományt. Nincs trendi, fancy dínó csináljunk hát egyet 🤣
4/7 anonim válasza:
#2. Ezt hogy érted? A spinosaurus nem dinoszaurusz?
Méghozzá nem theropoda?
5/7 anonim válasza:
Igaza van 83%-nak, én erre gondoltam: [link]
6/7 anonim válasza:
Bocs, innen csak a linket másoltam, a saját kérdésemhez akartam írni..
7/7 anonim válasza:
Igazából, így lenne logikus egy igazi vizi Dinosaurus kinézete. Végre újdonságok a kedvenc dinosaurusomról.
Egyébként kedves 40%-os #3-as... a paleontológia ilyen, minden lelettel változhat és változik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!