Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Használhatok emulgeátornak...

Használhatok emulgeátornak tojássárgáját?

Figyelt kérdés

Ricinus olajat szeretnék hígítani desztillált vízzel. Ha nem működne, miért nem?

Az ötlet onnan jött, hogy a palacsinta tésztában is segít elegyedni.


2020. ápr. 22. 14:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Mire akarod használni??
2020. ápr. 22. 14:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
A palacsinta tésztában mivel kéne emulgeálódni?? Liszt-tej-tojás-víz.,,,
2020. ápr. 22. 14:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:

#Inkább elméleti kérdés alapvetően, nincs itthon egyik sem:D

#pár éve diákmunkáztam büfében, ott pl kötelező volt a tésztába az olaj

2020. ápr. 22. 14:38
 4/6 A kérdező kommentje:

[link]

Itt találkoztam a számomra nem túl logikusnak tűnő ténnyel, kiváncsi lennék mi a tojásban az emulgeator (lecitin másban is van bőven) és sűrűbb olajjal is működik e

2020. ápr. 22. 14:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi gyártjuk Mo-ra szinte az összes majonézt, a minőségieknek 60%-a olaj, a tojássárgáján kívül nem rakunk bele más emulgeálószert
2020. ápr. 22. 15:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
És tényleg, nagyon köszönöm!
2020. ápr. 22. 15:19

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!