Mi kellene ahhoz hogy a széndioxidot be tudjuk lélegezni?
Wadmalac(#2): "minimum egy teniszpályányi fotoszintetizáló felületet kéne magadon hordani"
Ingyen teniszezés, ráadásul saját háti-pálya? Vállalom!
Sőt! Profitot is hoz, mert ha már a tenisz-partneremet a hátamra veszem, akkor fizessen... :)
Most már csak az okozhat gondot, ha valaki a salakos pályát szereti, mert ez inkább füves. :D
Szóval tényleg az a fő gond, hogy a CO2 égéstermék, az energiatermelés meg az égés lenne.
Persze vannak olyan vegyületek, akár elemek, amivel még ez is tud exoterm módon reagálni, de azok mással még exotermebben reagálnak, tehát ott sem ideális alapanyag.
"Most már csak az okozhat gondot, ha valaki a salakos pályát szereti, mert ez inkább füves. :D"
Puff neki. Erre tényleg nem gondoltam. :D
Még sosenem játszottam füvesen (bár nagyon kíváncsi lennék rá), de gondolom rohadt nehéz karbantartani, nem véletlenül van ilyenből nem sok, és nyilván az ilyenen rendszeresen játszani nem lehet, mert gyorsan kopik (igazándiból nem is tudom, hogy hol van ilyen honunkban.. talán a Rómain? Margitsziget?..).
Így a többségében csak meddő pályahordás lenne a vége, meg állandóan locsolni kellene magam, meg trágyáznom, meg... brrr...
Áhhh... mégse vállalom. :(
Hát nem sok füves pálya van nálunk.
@14
Huuu... ide el kell mennem még az idén, ha ez a vírus ügy...
Köszi az infót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!