Ha Ausztrália teljesen elég, hogyan befolyásolja az éghajlati öveket, tengeráramlásokat, globális felmelegedést?
Nem követem a klímakatasztrófával kapcsolatos híreket. Nemrég olvastam, hogy nagy ütemben ég ausztrália kontinense [link] félek, hogy elég teljesen, lassan de biztosan.
Amennyiben majdnem teljesen eltűnne ausztrália mennyiben fogja változtatni a tengerszintet, tengeráramlatokat, éghajlati öveket és úgy összességében milyen hatása lesz a globális felmelegedés nevű természeti katasztrófához?
"... de delfil te mi a fszer bagatellizálod el a kérdést?..."
Jellegzetes reakció. Szerintem. :)
Nem, nem bagatellizálok el semmit. Be is bizonyítom, vagy legalább is megkísérelek "rávilágítani miért viszonyulok úgy a "globálisos, világ végés, "ember által..." "elkúrtukos", "hű de bűnösek vagyunkos" stb. hülyeségekhez, mint ahogy. :D
Fel fogok tenni egy kérdést és annak kapcsán majd... megvitatjuk? No persze ezt a "vitatás" dolgot nagyon kétlem, de tenni fogok egy kísérletet. (Lehet, hogy nem kéne? :DDD)
No szóval kifejtem részletesebben, hogy is gondolom. (Röndben van. Tudom, nem belülem szól az abszolút világszellem végső igazsága... :DDDD)
dellfil
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!