Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Milyen szinten értesz a...

Milyen szinten értesz a fizikához és a matematikához?

Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 15:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Matematikus vagyok, a fizikát szerettem, de elég régen tanultam.
2010. júl. 18. 22:46
 12/20 anonim válasza:
100%

Előző:Mondjuk a kérdés kiíróját?

Amúgy Fikát jobban szeretem de mind2őt tudom amennyire kell 7. végén

2010. júl. 22. 19:15
 13/20 anonim ***** válasza:
49%
Na de miért? (érdekli?)
2010. júl. 22. 19:40
 14/20 anonim ***** válasza:
73%

69%!

Ne írd le magad...

Amúgy kb. olyan, mint, hogy téged miért érdekel az, hogy őt miért érdekli. :)

2010. júl. 22. 19:52
 15/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Érdekelt a természettudományok kategóriát látogatók összetétele e tekintetben.

2010. júl. 22. 19:56
 16/20 anonim válasza:
86%
én imádom a fizikát, bár 15 éves lány vagyok:) egyszerűen a legzseniálisabb dolog sztem:D a matekot is szeretm, bár kevésbé érdekes számomra... a kémiára pedig nem találok szavakat *.*
2010. júl. 22. 19:59
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem egészen olyan, hogy engem miért érdekel az, hogy őt miért érdekli, mert a kérdésére egyszerűen nem kaphat (abszolút) értékelhető választ. Maximum arra a kérdésre kaphat választ, hogy a válaszolók önmaguk szerint mennyire értenek a fizikához, ezt maximum egy pszichológiai felmérésben követheti értékelhető válasz...
2010. júl. 22. 21:02
 18/20 anonim ***** válasza:
93%

ON: főiskolás vagyok, teljesítettem az összes matek tárgyat, tanultam fizikát is azt is teljesítettem. Egyiket sem szeretem iskolailag, viszont magánéletben érdekel a fizika, ill. a természettudományok.

OFF: Jobb felémérés az lett volna, ha valami komolyabb matekpéldát (problémát) feladsz, és a válaszokból szűröd le az emberek összetevőit.

Szeritnem, ez ilyen büfé "fórum". Egyszerű kérdésekre, amik elgondolkodtatók, ill. érdekelheti az embereket választ kaphatsz, megvitathatsz, de speciális kérdésekre még használható végeredményt nem kaptam.

2010. júl. 22. 22:24
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Főiskolámon az egyik tanár így nyilatkozott:

Ötösre ő tud, meg a Selmeczi tanár úr, Az összes többi tanár maximum négyesre, adjunktus, tanársegéd maximum hármasra. a diák sohasem tud jobban elégségesnél ...

hmmm

2010. júl. 23. 10:37
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Macinak:

Igen sajnos ilyen tanárok mindig vanank és voltak. És nem is azzal kötözködök hogy nincs igazuk. Valóban sok a hülye diák. Sőt szinte mind az. Főleg matek-fizika témakörben.

A gond (az ilyen tanárokkal) 1: egójukkal van, 2: hogy nem a tananyagra viszonyítja. Ha normális a tanár, akkor igenis egy féléves tananyagot le lehet úgy adni, hogy a diák (akár) 5-öst írjon belőle. Az más dolog, hogy a fizika/matek más területeiből 1-est írna.

Nah meg a fizika/matek igen nagy súlyú tárgy, holott nagyon kevés ember lesz fizikus/matematikus. (természetesen szükségességét azért érzem a tárgyaknak).

Nekem egyik tanárom azt mondta, hogy már ért egy két dolgot a témában(a mikrovezérlőkhöz), de messze nem ért hozzá (holott tudvalevő, hogy a fél életét arra szentelte). Ergo minden viszonylagos.

Minél többet tanul az ember, annál jobban rájön milyen hülye :P Ezzel az elvel egy olyan tanár gondolata aki csak magának adna 5-öst nem összeegyeztethető.

2010. júl. 23. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!