Milyen enzimek bontják le a gyomorba kerülő nyers vért?
"Valaki igyon vért és dokumentálja a következményeit, mert addig nem hiszem el!"
Elötted a lehetöség!
"Valaki igyon vért és dokumentálja a következményeit, mert addig nem hiszem el!"
Az nem elég, ha eszek pörkölt vért több decinyi mennyiségből?
Azt már kitapasztaltam.
Feketét szarok tőle, de ha gondolod legközelebb postaköltségért küldök belőle mintát neked.
Nekem az is elég ha megérted mi a különbség a nyers vér, meg a pörköltvér között. Segítek: utóbbi nem nyers. És most, nézz fel a kérdésre! Köszönöm!
Recept: "A hagymát vékony szeletekre vágva forró zsiradékban megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott alvadt vért, megsózzuk, ízlés szerint borssal vagy paprikával ízesitjük, és kevergetve 6-8 percig sütjük. Burgonyával, savanyúsággal tálaljuk."
Gondolkodtál már rajta miért szarsz feketét ha a vért mind egy szálig megemésztetted? Sok tejfölt eszel fehér lesz, a fantától meg citromsárga? Küldesz mintát neked is szívesen dedikálom a dobozát 3745Ft-ért, + pktsg.
Én már elég sok vérhányást láttam ahhoz, hogy joggal feltételezzem a nyers vérből egyszerre 2-3 dl, nem marad meg az ember gyomrában. Sajnos egy kísérlet nem is lenne elég hozzá. De egy olyan kísérletet is megnéznék ahol #22 minden héten másik, egyféle színű ételeket eszik, és színsorrendbe rakja a végtermékeit!
# 25/
jajj
majd mindjárt jön a kérdező, hogy akkor igyál meg 3 deci májat nyersen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!